• Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα ελιά 100x130cm 110τεμ Endless - 1
  • Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα ελιά 100x130cm 110τεμ Endless - 2
  • Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα ελιά 100x130cm 110τεμ Endless - 1
  • Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα ελιά 100x130cm 110τεμ Endless - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα ελιά 100x130cm 110τεμ

Αναφέρεται σε ένα προϊόν τραπεζομάντηλου της εταιρίας "Endless", με θέμα την ελιά και κατασκευασμένο από λαδόκολλα, με διαστάσεις 100x130cm και περιέχει 110 τεμάχια.

3073
5202995008630
17,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διαστάσεις: Το τραπεζομάντηλο έχει διαστάσεις 100x130cm, καθιστώντας το κατάλληλο για τραπέζια μεσαίου μεγέθους.

Θέμα Ελιάς: Το τραπεζομάντηλο φέρει θέμα ελιάς, πιθανότατα με σχέδια και μοτίβα που σχετίζονται με την ελιά, το σύμβολο της ελικόλαδου και της Μεσογείου.

Υλικό Λαδόκολλας: Το τραπεζομάντηλο είναι κατασκευασμένο από υλικό λαδόκολλας. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό στις πιθανές διαρροές λαδιών ή υγρών στο τραπέζι, προστατεύοντας την επιφάνεια του τραπεζιού σας.

Ποσότητα: Η συσκευασία περιλαμβάνει 110 τεμάχια τραπεζομάντηλων. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αρκετά τραπεζομάντηλα για να χρησιμοποιήσετε σε διάφορες περιστάσεις.

Τα τραπεζομάντηλα λαδόκολλας είναι μια χρήσιμη επιλογή για να προστατεύσετε το τραπέζι σας από διαρροές και λεκέδες, ενώ το θέμα της ελιάς μπορεί να προσθέσει μια ελληνική αίσθηση στη διακόσμηση του χώρου σας. Η ποσότητα των 110 τεμαχίων εξασφαλίζει ότι έχετε επαρκή προμήθεια για διάφορες περιστάσεις.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless τραπεζομάντηλο λαδόκολλα ελιά 100x100cm 150τεμ

Το τραπεζομάντηλο Endless είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι, με την ποιότητα και την αισθητική που προσδίδει στο χώρο σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το τραπεζομάντηλο αυτό θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας. Με διαστάσεις 100x100cm και 150 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 17,55 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα αμυγδάλου 30gr

Η σοκολάτα αμυγδάλου της Ιον είναι η απόλυτη απόλαυση για τις γλυκές στιγμές σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μεταξύ σοκολάτας και αμυγδάλου, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση της Ιον σοκολάτας αμυγδάλου και αφεθείτε σε μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,82 €

Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 1kg

Ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο φυσικό θαλασσινό αλάτι και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και για το πιάτο σας.

Τιμή 1,12 €

Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr

Το Tottis champion κρουασάν με σοκολάτα και φράουλα 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο πρωινό! Με την απίστευτη συνδυαστική γεύση της σοκολάτας και της φράουλας, θα σας κάνει να ξυπνήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο κρουασάν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 0,66 €

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €