• BUONO ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ 3kg. - (ΒΑΖΟ)
  • BUONO ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ 3kg. - (ΒΑΖΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBuono

Buono λιαστή ντομάτα 3kg

49324
5204011002007
19,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς 350gr

Η Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας! Με την πλούσια γεύση και την αρωματική πικάντικη νότα της, θα δώσει μια νότα έντασης και γεύσης σε κάθε μπίρα, σαλάτα ή πίτσα. Απολαύστε την Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 2,48 €

Αλμωπία πάπρικα με μελιτζάνα από το χωριό 300gr

Η Αλμωπία πάπρικα με μελιτζάνα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια γεύση της πάπρικα συνδυάζεται με την πλούσια υφή της μελιτζάνας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε το σε σαλάτες, μεζέδες ή ως συνοδευτικό φαγητού. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγορά του προϊόντος αυτού.
Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα φασόλια μαυρομάτικα 500gr

Τα Φασόλια Μαυρομάτικα 3αλφα είναι φασόλια με ευωδιαστό άρωμα, κρεμώδη υφή και ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικά για σαλάτες ή έξυπνες υγιεινές συνταγές.

Τιμή 3,01 €

Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt

Το Ava action υγρό πιάτων με λευκό ξύδι & πράσινο μήλο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η μοναδική σύνθεσή του με λευκό ξύδι και πράσινο μήλο αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τους υπολείμματα φαγητού. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία πλύσης πιάτων μια ευχάριστη εμπειρία με το Ava action υγρό πιάτων.
Τιμή 11,64 €

Hellmann's ketchup squeezy 560gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,22 €

Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco μονωτική ταινία σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,79 €

Bref μπλοκ WC deluxe premium delicate magnolia 2x50ml

Η Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την ευχάριστη μυρωδιά του. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας στον χώρο σας που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 2,41 €