• Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 2
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 3
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 4
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 5
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 6
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 1
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 2
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 3
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 4
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 5
  • Glossy σφουγγαρίστρα καρώ Glossy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGlossy

Glossy σφουγγαρίστρα καρώ

Η Glossy σφουγγαρίστρα καρώ είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, η Glossy σφουγγαρίστρα καρώ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Αποκτήστε τη δική σας Glossy σφουγγαρίστρα καρώ σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας!
18059
5200418101176
1,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra eco 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibra eco 180gr της εταιρίας Cisne είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την οικολογική φιλοσοφία της Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολλή προσπάθεια.
Τιμή 3,42 €

Cisne σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα πράσινη 350gr

Η σφουγγαρίστρα επαγγελματικής χρήσης της εταιρείας Cisne διαθέτει νήμα υψηλής ποιότητας σε πράσινο χρώμα και βάρος 350gr. Είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε καθαριστικές εργασίες και προσφέρει αποτελεσματική απορρόφηση του νερού και των υγρών καθαριστικών. Ιδανική για χρήση σε εστίες εστιατορίων, ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακό περιβάλλον.
Τιμή 4,34 €

Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια

Το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος με 10 πανάκια της εταιρίας Smart Clean είναι η ιδανική λύση για έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Με την αποτελεσματική του δράση, τα πανάκια αφαιρούν τη σκόνη και τις βρωμιές χωρίς προσπάθεια. Αποκτήστε το Smart clean σύστημα ξεσκονίσματος τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο σε ελάχιστο χρόνο!
Τιμή 7,31 €

Vellis mega σφουγγαρίστρα νήμα πράσινη

Η Vellis mega σφουγγαρίστρα νήμα πράσινη είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Με την πράσινη αυτή σφουγγαρίστρα, η καθαριότητα στο σπίτι σας θα γίνει παιχνιδάκι. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε την Vellis mega σφουγγαρίστρα νήμα πράσινη τώρα και απογειώστε τον
Τιμή 2,27 €

Red rose σφουγγαρίστρα οικονομική

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο μανταρίνι και καλέντουλα με αντλία 750ml

Ανανεωτικό αφρόλουτρο με το αρωματικό μανταρίνι και την καλέντουλα που ξυπνούν τις αισθήσεις σας και αφήνουν το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η απαλή αίσθηση του αφρού και η ευχάριστη μυρωδιά θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Η βελούδινη υφή του αφρού σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων θα σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και
Τιμή 2,48 €

Jannis μαντολάτο με φυστίκια 70gr

  • Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
  • Χωρίς Συντηρητικά
  • Χωρίς γαλακτοκομικά
  • Πηγή ενέργειας
  • Ολόκληροι καρποί
  • Απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
Τιμή 0,89 €

Green world αποσμητικό χώρου με αντλία spray 400ml

Το Green world αποσμητικό χώρου με αντλία spray 400ml της εταιρίας Green είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε φρεσκάδα και άρωμα στον χώρο σας. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που διαρκεί για ώρες, το αποσμητικό αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Green world αποσμητικό τώρα και απολαύστε έναν χώρο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία.
Τιμή 1,90 €

Λιβανιστήρι χυτό κοφτό

Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Λιβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από χυτό κοφτό κρέας (συνήθως αρνί ή μοσχαρίσιο) που ψήνεται μαζί με διάφορα μπαχαρικά, λαχανικά και μυρωδικά. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πιλάφι ή πίτα, και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού ή ταχίνι. Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα πλούσιο και γευστικό πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας.
Τιμή 4,63 €