• Nava acer σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 28,5cm Nava - 1
  • Nava acer σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 28,5cm Nava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava acer σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 28,5cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος Nava acer είναι η ιδανική λύση για κάθε σερβίρισμα. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, με μήκος 28,5cm, σας εξασφαλίζει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε χρήση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη σπάτουλα Nava acer τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα!
16769
5205746903720
2,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Σπάτουλα κέικ Acer

Σερβίρετε τις πίτες και τα γλυκά σας με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς να καταστρέφονται, με την σπάτουλα κέικ Acer της NAVA. Ιδανική για τούρτες, πίτες, τάρτες και κέικ.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, με εργονομική λαβή για άνετο και ασφαλή χειρισμό. Η πρακτική οπή στην άκρη της, σας δίνει τη δυνατότητα να την κρεμάτε, ενώ η οδοντωτή πλαϊνή επιφάνεια διευκολύνει την κοπή και το σερβίρισμα.


Εργαλεία κουζίνας Acer

Η σειρά εργαλείων κουζίνας Acer έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της αισθητικής. Σχεδιασμένη σε λιτή γραμμή, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μία σύγχρονη, αλλά παράλληλα κομψή αισθητική στην κουζίνα. 

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας, με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας. 

Τα εργαλεία της σειράς Acer είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 που τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.


Κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων.

Οδηγίες χρήσης

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Συνίσταται η χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών για προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι.

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η σπάτουλα είναι ανθεκτική και δυνατή, ιδανική για κάθε είδους σερβίρισμα. Με το μήκος των 25cm, σας επιτρέπει να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτή την πρακτική και κομψή σπάτουλα!
Τιμή 3,56 €

Σπάτουλα βαθιά πλαστική 40cm

Η σπάτουλα βαθιά πλαστική 40cm 04 148 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η σπάτουλα θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τώρα την σπάτουλα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!

Τιμή 3,42 €

Estia σπάτουλα παγωτού

Η Ecocasa σπάτουλα παγωτού είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε λάτρη του παγωτού. Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε κάθε κουταλιά παγωτό σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την Ecocasa σπάτουλα παγωτού τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας γλυκό.
Τιμή 2,26 €

Svim χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική 3τεμ

Η συγκεκριμένη χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική της εταιρίας Svim είναι η τέλεια λύση για κάθε ζαχαροπλαστική ή οποιονδήποτε λάτρη της μαγειρικής! Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Svim, αυτή η χούφτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκές δημιουργίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την πρακτική και ανθεκτική χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζαχαροπλαστική

Τιμή 2,24 €

Σπάτουλα hamburger νάυλον

Αποκτήστε την τέλεια σπάτουλα hamburger νάυλον για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο! Με ανθεκτικό υλικό και εργονομική σχεδίαση, αυτή η σπάτουλα θα γίνει ο καλύτερος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε τη δική σας τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τις γεύστικές δημιουργίες σας!
Τιμή 1,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι αυτ/του πωλητή διαφανές 200ml 100τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 200ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 100 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 200ml

Συσκευασία: 100τμχ

Τιμή 0,90 €

Κύκνος ketchup top down 560gr

Αυθεντική κέτσαπ με μοναδική γεύση που παρασκευάζεται από τομάτες που ωριμάζουν φυσικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε μπέργκερ, ζυμαρικά, ρύζι, κοτόπουλο ή πατάτες.

Τιμή 2,63 €

Bic flex 5 ξυραφάκια 3τεμ

Η καλύτερη απόδοση BIC στο ξύρισμα. Το BIC Flex 5 είναι το μοναδικό ξυραφάκι μίας χρήσης 5 λεπίδων, σταθμισμένο με μια σφαίρα εξισορρόπησης για εξαιρετικό έλεγχο. Πέντε κινητές λεπίδες λειτουργούν ξεχωριστά στα περιγράμματα του προσώπου σας για εξαιρετικά λεπτό ξύρισμα. Η κεφαλή του ξυραφιού περιστρέφεται σε γωνία 40 ° για να ενισχύσει περαιτέρω τον έλεγχο κατά το ξύρισμα. Περιλαμβάνει λεπίδα ακριβείας για trimming και φτάνει σε δύσκολα σημεία, όπως κάτω από τη μύτη και στα πλαϊνά, ενώ παράλληλα η καμπυλωτή, άνετη λαβή από καουτσούκ παρέχει σταθερότητα ακόμα και σε βρεγμένα χέρια.

Τιμή 7,56 €

Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 400ml

Το Arion food ξύδι από κόκκινο κρασί 400ml είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα. Με την πλούσια γεύση του κόκκινου κρασιού και την απαλή οξύτητα του ξυδιού, προσθέτει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και όχι μόνο. Αφήστε τη γεύση του Arion food ξυδιού να σας καθηλώσει και να αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας.
Τιμή 0,41 €