• Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr Kit Kat - 1
  • Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr Kit Kat - 2
  • Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr Kit Kat - 1
  • Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr Kit Kat - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKit Kat

Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr

Η Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr της εταιρίας Kit Kat είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν το σοκολατένιο γεύση. Με τη μοναδική της συνταγή και την τραγανή υφή, σας υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr!
15522
3800020456293
0,82 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή και γεμάτη γεύση της φράουλας να συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα, δημιουργεί μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα την Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,19 €

Vincinni γκοφρετάκια με γάλα & κακάο 250gr

Τα Vincinni γκοφρετάκια με γάλα και κακάο 250γρ είναι ένα νόστιμο και δημοφιλές γλυκό προϊόν. Τα γκοφρετάκια αυτά κατασκευάζονται από την εταιρεία Vincinni και προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του γάλακτος και του κακάο με την τραγανή υφή της γκοφρέτας.

Τιμή 1,39 €

McVitie's μπισκότα digestive με 30% λιγότερα λιπαρά 250gr

Τα McVitie's μπισκότα digestive με 30% λιγότερα λιπαρά 250gr είναι η τέλεια λύση για ένα νόστιμο σνακ που θα σας ικανοποιήσει χωρίς την προσθήκη περιττών λιπαρών. Απολαύστε την απαλή γεύση τους όλες τις ώρες της ημέρας, συνοδεύοντας τον καφέ σας ή απλά ως ένα γρήγορο σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση των McVitie's μπισκότων με λιγότερα λιπαρά!
Τιμή 2,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline spray υφασμάτων αρωματικό καρύδα 250ml

Το αρωματικό spray υφασμάτων Soupline καρύδας 250ml θα μεταμορφώσει τα ρούχα σας σε ένα απόλυτα αρωματικό και φρέσκο κόσμημα. Ξεχάστε τις άσχημες μυρωδιές και αφήστε το απαλό άρωμα της καρύδας να σας αγκαλιάσει κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Soupline, αυτό το προϊόν θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει!
Τιμή 5,95 €

Sidirela θήκη ρούχων decor 40x60x40cm

Η θήκη ρούχων Sidirela decor έχει διαστάσεις 40x60x40εκ. Είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων και αξεσουάρ με στυλ και οργάνωση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η θήκη ρούχων Sidirela decor προσφέρει αντοχή και αισθητική στον χώρο σας. Ιδανική λύση για την τακτοποίηση της ντουλάπας σας και την προστασία των ρούχων σας από σκόνη και υγρασία.

Τιμή 2,43 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές σε sticks 12x2gr

Ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC παράγεται από εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta που καβουρδίζονται μέτρια προς δυνατά για να αποκτήσουν τη πλούσια και απολαυστική γεύση και το κλασικό άρωμα του NESCAFÉ.

Τιμή 2,31 €

Endless κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση 4lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,86 €