• Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 1
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 2
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 3
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 4
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 5
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 6
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 1
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 2
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 3
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 4
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 5
  • Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml Dove - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό original 500ml

Κρεμοσάπουνο που καθαρίζει τα χέρια σας με μία ειδική σύνθεση, εμπλουτισμένη με ¼ ενυδατικής κρέμας και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.

Σύνθεση κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Ιδανικό για ξηρά ή σκασμένα χέρια.

4036
4000388179004
1,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Isopropyl Palmitate, Parfum, Acrylates Copolymer, Styrene/Acrylates Copolymer, PPG-12, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή:
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E., Λ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά - Γραμμή Καταναλωτή: 800 11 99099

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο αντιβακτηριδιακό λεβάντα ανταλλακτικό 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Clean Lavender με εκχύλισμα λεβάντας, αποτελεί τον καθημερινό «σύμμαχο» ενάντια στα μικρόβια. Με φιλικό pH και ενισχυμένη σύνθεση από αντιβακτηριδιακό παράγοντα,γλυκερίνη και απαλυντικά συστατικά, προσφέρει ενυδάτωση, φρεσκάδα και καθημερινή υγιεινή για τα χέρια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,72 €

Λεσβιακή γη χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι πράσινο 2x150gr

Αποκτήστε τη Λεσβιακή γη χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι πράσινο 2x150gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει στην πανέμορφη Λέσβο και ανακαλύψτε τα μυστικά ομορφιάς που κρύβει αυτό το υπέροχο σαπούνι. Αγοράστε τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 1,57 €

Dermomed κρεμοσάπουνο με αλόη & ρόδι 1lt

Η DERMOMED ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 1000ml ALOE/POMEGRANATE είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν περιποίησης που θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η σύνθεσή του με βάση το αλόη και το ρόδι αφήνει το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο, ενώ η μοναδική του μυρωδιά θα σας απογειώσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια εμπειρία περιποίησης που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 1,93 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο aloe vera σακούλα 1lt

Η Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα aloe vera 1lt είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και ενυδατωμένοι όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα με αλόη βέρα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό, ενώ το ανταλλακτικό σακούλα 1 λίτρου θα σας εξασφαλίσει μακράς διάρκειας χρήση. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του στην καθημερινή σας περιποίηση.
Τιμή 2,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών extra large

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 2,78 €

Melissa κοφτό ολικής αλέσεως 500gr

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών

Τιμή 1,35 €

Fini ζελεδάκια wild strawberries 90gr

Η Fini 90gr, wild strawberries είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε τη γεύση των άγριων φράουλων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση της και την τέλεια υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το εθιστικό σνακ. Αποκτήστε τώρα τα Fini 90gr, wild strawberries και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €