Σαπουνοθήκες

Ενεργά φίλτρα

Sterk σαπουνοθήκη επιτραπέζια πλαστική

Η Κύκλωψ σαπουνοθήκη είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση του χώρου σας στο μπάνιο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, η λευκή σαπουνοθήκη Κύκλωψ προσφέρει ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα διακοσμήσει εντυπωσιακά το μπάνιο σας, προσφέροντας ταυτόχρονα άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σαπουνοθήκη τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στον χώρο σα?

Τιμή 0,56 €

Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840

Ο Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840 της εταιρίας Svin είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που θα κάνει την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος απλούστερη και πιο απολαυστική. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840 θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας. Αφήστε το Svin σαπουνοστάτης μπίλια Νο840 να σας συντροφεύει καθημερινά και απολαύστε τα οφέλη που προσφέρει στην επιδερμίδα σα?
Τιμή 1,35 €

Κύκλωψ σαπουνοθήκη επιτραπέζια πλαστική

Η Κύκλωψ σαπουνοθήκη επιτραπέζια πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των προϊόντων περιποίησης σας στο μπάνιο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα διακοσμήσει το χώρο σας με στυλ και πρακτικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή λύση για το μπάνιο σας!
Τιμή 0,78 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού