• DUREX FEELS 3PCS
  • DUREX FEELS 3PCS
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDurex

Durex προφυλακτικά feels 3τεμ

47683
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ

Τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για ασφαλή και απολαυστική σεξουαλική εμπειρία. Με την προηγμένη τεχνολογία της Durex, προσφέρουν εξαιρετική προστασία και αίσθηση, ενώ είναι εύκολα στη χρήση. Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση με τα Durex προφυλακτικά extra safe 12τεμ!

Τιμή 7,03 €

Duo προφυλακτικά natural 3τεμ

Η DUO 3TEM NATURAL είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την ομορφιά σας με φυσικό τρόπο. Αφήστε τα φυσικά συστατικά της να φροντίσουν την επιδερμίδα σας και να την αναζωογονήσουν βαθιά. Με την DUO 3TEM NATURAL, θα αισθανθείτε πιο όμορφοι και λαμπεροί από ποτέ.
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια sour tonques φράουλας 100gr

Τα Fini ζελεδάκια sour tonques φράουλας 100gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανής υφής. Απολαύστε την εκρηκτική φρουτώδη γεύση των φράουλων με μια δροσερή πινελιά ξινής γεύσης που θα σας κάνει να ξετρελαθείτε. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια sour tonques φράουλας 100gr της Fini και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,84 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο πράσινο 250gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,94 €

Again προφυλακτικά special 3τεμ

Προφυλακτικά υψηλής ποιότητας AGAIN για καυτές εμπειρίες.

Από φυσικό ελαστικό latex, με σπερματοδόχο, λιπαντική επίστρωση και διεγερτικές ραβδώσεις, πλάτος 52+mm.

Τιμή 1,36 €

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr

Το μαύρο πιπέρι τριμμένο αποτελεί ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια έντονη, πικάντικη γεύση και αρωματικό άρωμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση και πικάντικη νότα σε ποικίλα φαγητά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο πιπέρι τριμμένο σε σάλτσες, σούπες, μαρινάδες, μαρινάρες, και πρακτικά σε οποιοδήποτε φαγητό όπου επιθυμείτε να προσθέσετε πικάντικη γεύση. Είναι ένα πολύ δημοφιλές μπαχαρικό και χρησιμοποιείται σε παγκόσμια κουζίνα.

Καθώς το μαύρο πιπέρι τριμμένο έχει έντονη γεύση, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με μέτρο, και μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για πικάντικη γεύση.

Τιμή 1,22 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. 

Τιμή 1,42 €