• Φαίδων κρουτόν με φυσική γεύση 1kg Φαίδων - 1
  • Φαίδων κρουτόν με φυσική γεύση 1kg Φαίδων - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦαίδων

Φαίδων κρουτόν με φυσική γεύση 1kg

Ανανεωτικό και νόστιμο, το Φαίδων κρουτόν με φυσική γεύση 1kg είναι η ιδανική προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση του, θα σας κάνει να θέλετε να το προσθέσετε σε κάθε σαλάτα, σούπα ή φαγητό σας. Απολαύστε το κάθε μέρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με το Φαίδων κρουτόν!
16158
5201383506447
10,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mamut κρουτόν με κρεμμύδι & σκόρδο 180gr

Τα κρουτόν με κρεμμύδι και σκόρδο της εταιρείας Mamut είναι ένα είδος σνακ που παρασκευάζεται από κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά. Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει κρουτόν με την προσθήκη γεύσης κρεμμυδιού και σκόρδου, προσφέροντας μια ιδιαίτερη και αρωματική νότα στο σνακ.

Τιμή 2,19 €

Το μάννα παξιμάδια κριθαρένια ολικής άλεσης χωρίς προσθήκη ζάχαρης 800gr

Παραδοσιακά, χειροποίητα παξιμαδάκια. Έχουν μόνο 1,8% λιπαρά. Μια μερίδα (δηλαδή 3 παξιμαδάκια) έχει τη μισή ποσότητα αλατιού από ό,τι έχει αναλογικά μια μερίδα ψωμί, ενώ καλύπτει σχεδόν το 1/3 (26%) των ημερήσιων αναγκών σε φυτικές ίνες.

Τιμή 4,87 €

Τσατσάκης παξιμάδια με ελαιόλαδο κυθήρων 400gr

Διπλοφουρνιστά με ελαιόλαδο και υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά.

Απολαύστε τα με όλα σας τα γεύματα ή θρυμματισμένα στις σαλάτες και τις σούπες ή συνδυάστε τα ιδανικά σαν ένα ελαφρύ βραδινό με τυριά ή λαχανικά.

Τιμή 2,64 €

Φαίδων κρουτόν ολικής άλεσης 1kg

Οι κρουτόν Φαίδων ολικής άλεσης 1kg είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή τους, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα προσθέσετε στις σαλάτες, τις σούπες και τα ζυμαρικά σας. Απολαύστε την ποιότητα και τον μοναδικό χαρακτήρα των κρουτόν Φαίδων και αναβαθμίστε το φαγητό σας σε άλλο επίπεδο.
Τιμή 11,41 €

Το Μάννα mini κριθαροκούλουρα 400gr

Το Μάννα mini κριθαροκούλουρα 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ! Με τη μοναδική του γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με ένα φλιτζάνι καφέ για το τέλειο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την εταιρία Το Μάννα Τσατσαρωνάκη!
Τιμή 2,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €

Terravita σοκολάτα milk 225gr

Η Terravita σοκολάτα milk 225gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Η σοκολάτα Terravita σας υπόσχεται μια απόλαυση γεύσης που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε την κρεμώδη υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση της Terravita σοκολάτας και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη δική σας Terravita σοκολάτα milk 225gr και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 2,10 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €