• Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr Arion food - 1
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr Arion food - 2
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr Arion food - 3
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr Arion food - 1
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr Arion food - 2
  • Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr

Απολαύστε τον ηλιόσπορο ψημένο ανάλατο της Arion food, ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τον σαν σνακ μεταξύ γευμάτων, σε σαλάτες ή σε οποιαδήποτε συνταγή επιθυμείτε. Αγοράστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του σε κάθε μπουκιά.
23695
5203159030330
1,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Συμεωνίδης σταφίδα ξανθή 200gr

Σταφίδα ξανθή της εταιρείας Συμεωνίδης, η οποία στην ουσία είναι το αποξηραμένο σταφύλι και μπορεί να καταναλωθεί σκέτη, αλλά και να προστεθεί σε διάφορες συνταγές, γλυκές και αλμυρές. Είναι πλούσια σε φυσικά σάκχαρα και χαρίζει ενέργεια, ακόμα και σε μικρές ποσότητες. Είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Έχει αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση, ενώ επίσης περιέχει σίδηρο, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τιμή 1,29 €

Arion food σταφίδες μαύρες ελληνικές 500gr

Οι μαύρες ελληνικές σταφίδες Arion food 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και την ποιότητα των ελληνικών σταφιδιών. Με μοναδική γεύση και θρεπτικές ιδιότητες, αυτές οι σταφίδες θα σας καταπλήξουν με την ποιότητά τους. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε τον μοναδικό τους χαρακτήρα!
Τιμή 3,16 €

Bally nuts αποξηραμένα cranberry 200gr

Τα Bally nuts αποξηραμένα cranberry 200gr της εταιρίας Bally nuts είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρεσκάδα και να απολαύσετε τη γεύση των κράνμπερι. Με την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία τους, τα Bally nuts αποξηραμένα cranberry είναι ιδανικά για ένα υγιεινό σνακ ή ένα γευστικό πρόσθετο σε σαλάτες και γλυκά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 3,38 €

Συμεωνίδης μαύρα σπόρια ανάλατα 250gr

Τα μαύρα σπόρια ανάλατα της εταιρείας Συμεωνίδης αναφέρονται σε μια συσκευασία σπόρων βάρους 250 γραμμαρίων που δεν έχουν προστεθεί αλάτι. Τα μαύρα σπόρια μπορούν να προσφέρουν μια υγιεινή και γευστική προσθήκη σε διάφορα φαγητά και σνακ.

Τιμή 1,54 €

Arion food σταφίδες μαύρες ελληνικές 200gr

Οι μαύρες ελληνικές σταφίδες Arion food 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας. Με πλούσιο γευστικό προφίλ και υψηλή ποιότητα, αυτές οι σταφίδες θα σας καταπλήξουν με τη φρεσκάδα και το άρωμά τους. Απολαύστε τις μόνες τους, προσθέστε τις σε σαλάτες ή γλυκά, ή ακόμα και σαν σνακ. Αγοράστε τώρα τις μαύρες ελληνικές σταφίδες Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής ελληνικής γεύσης!
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Henninger μπύρα 4x500ml

Η Ηenninger συνδυάζει τα εκλεκτά συστατικά με την παραδοσιακή ζυθοποίηση. Το αποτέλεσμα, μια μπίρα υψηλής ποιότητας, με λαμπερό χρώμα και γεμάτη γεύση.

Τιμή 4,59 €

Jacobs καφές φίλτρου 500gr (-1€)

Κορυφαίας ποιότητας καφές φίλτρου με αξεπέραστο άρωμα. Το ιδανικό καβούρδισμα και η προσεκτική επιλογή των κόκκων Arabica προσφέρουν ένα μοναδικό χαρμάνι.

Τιμή 8,51 €

Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μαγειρευτική προσπάθεια. Απολαύστε τη μυστηριώδη γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το τριμμένο μπαχάρι από την Ινδία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας τώρα!
Τιμή 1,56 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €