• Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr Arion food - 3
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr Arion food - 1
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr Arion food - 2
  • Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr Arion food - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την τραγανή γεύση και τα θρεπτικά οφέλη των αμυγδάλων μας και ανανεώστε τις ενέργειές σας με ένα υγιεινό σνακ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρ
23658
5203159029976
11,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pellito ξηροί καρποί μιξ 140gr

Πρόκειται για ένα πακέτο ξηρών καρπών με μίγμα διαφόρων ειδών ξηρών καρπών, συνήθως όπως αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καστανούς και άλλα. Το πακέτο περιέχει 140 γραμμάρια από αυτό το μίγμα ξηρών καρπών.

Τιμή 2,53 €

Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν μπορείς παρά να τα λατρέψεις. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για το τέλειο σνακ στιγμή. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,08 €

Sdoukos nuts for snack κάσιους ωμό 200gr

Απολαύστε την νόστιμη γεύση των ωμών κασιούς Sdoukos nuts for snack, το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με πλούσια θρεπτικά συστατικά και απαλή υφή, θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Αποκτήστε τώρα τα Sdoukos nuts for snack κάσιους ωμό 200gr και απολαύστε ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 5,46 €

Συμεωνίδης άσπρα σπόρια αλμυρά 150gr

Οι άσπροι σπόροι πιθανώς αναφέρονται σε διάφορους είδους σπόρους, όπως λευκά κολοκύθια, λευκά καστανιάς, λευκά ηλιόσπορους κ.ά. Η αναφορά "Συμεωνίδης άσπρα σπόρια αλμυρά 150gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία άσπρων σπόρων βάρους 150 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr μανιταρόσουπα 85gr

Η Knorr μανιταρόσουπα 85gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και θρεπτική αξία σε κάθε κουταλιά. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση, αυτή η σούπα θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση. Απολαύστε τη ζεστή και τρυφερή σούπα Knorr μανιταρόσουπα 85gr και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης στο τραπέζι σας.
Τιμή 2,22 €

Μπαρμπα Γιάννης παντζάρι σαλάτα 700gr

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα και γλυκιά, εδάφινη γεύση. Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη διατροφή για το χρώμα, τη γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Τιμή 2,54 €

Όλυμπος ταχίνι στέβια 280gr

Το ταχίνι «Όλυμπος» είναι απόλυτα φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο. Μπορείτε να το τρώτε πάνω σε μια φέτα ψωμί ή φρυγανιά, να το ανακατέψετε με λίγο μέλι (ένα τέλειο συμπλήρωμα για το πρωινό σας!) ή να το χρησιμοποιείτε σε σάλτσες, σούπες ή σε άλλες εκλεκτές συνταγές.

Τιμή 3,51 €

Καγιά ρίγανη 50gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 0,69 €