• Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο 200gr Αλλατίνη - 1
  • Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο 200gr Αλλατίνη - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΑλλατίνη

Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο 200gr

Τα Αλλατίνη γεμιστά μπισκότα με κακάο 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την πλούσια γεύση του κακάο και την τραγανή υφή του μπισκότου, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας κάνει να ξαναγυρί?
16018
2118307900010
1,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος με φράουλα 38gr

Η ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος με φράουλα 38gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στην παιδική σας ηλικία. Με την πλούσια γεύση της φράουλας και το απαλό γάλα, αυτή η σοκοφρέτα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 0,62 €

Gullon μπισκότα digestive 400gr

Τα Gullon μπισκότα digestive 400gr της εταιρίας Gullon είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αυτά τα μπισκότα θα ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες σας ενώ παράλληλα παρέχουν ένα υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα φλιτζάνι καφέ για μια απολαυστική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,66 €

Αλλατίνη cookie bites με σοκολάτα 70gr

Η αγαπημένη γεύση των κλασικών Αλλατίνη Cookie Βites σε τρεις γεύσεις και πρακτική συσκευασία, για να τα απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όπου και εάν βρίσκεστε: με Κομμάτια Σοκολάτας, με Κακάο και Κομμάτια Σοκολάτας, με γέμιση Κακάο.

Τιμή 0,67 €

Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr

Η Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr είναι ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Η πλούσια γεύση και η τραγανή υφή της γκοφρέτας θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την ως ένα γλυκό σνακ στη διάρκεια της ημέρας ή ως γλυκό επιδόρπιο μετά το γεύμα σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει - αποκτήστε τώρα τη Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,15 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 4x38gr

Η Σοκοφρέτα της ΙΟΝ είναι το προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις (σε μονάδες πωλήσεων/τεμάχια) από κάθε άλλο προϊόν στην κατηγορία των ζαχαρωδών και μάλιστα έχει πλέον δανείσει το όνομά της σε ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών ΙΟΝ. Η Σοκοφρέτα είναι μια τραγανή γκοφρέτα σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του καταναλωτή με ολόκληρη την κατηγορία γκοφρετών.

Τιμή 2,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Καπάκι πιπίλα με τάπα μαύρο 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €

Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή τους και διατηρήστε το περιβάλλον σας καθαρό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 1,00 €

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με νόστιμη σάλτσα ντομάτας και τυρί παρμεζάνα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,39 €

Dermomed αφρόλουτρο white musk 650ml

Σέβεται το δέρμα, ακόμα και το πιο ευαίσθητο, καθιστώντας το απαλό και μεταξένιο και με υπέροχο απαλό άρωμα White Musk.

Με υαλουρονικό οξύ, pH 5,5 και χωρίς μικροπλαστικά. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,45 €