• Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 15x45gr Bingo - 1
  • Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 15x45gr Bingo - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBingo

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 15x45gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της Bingo! Κάθε δαντελωτή γκοφρέτα είναι γεμάτη με πλούσια κρέμα κακάο που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο 15x45gr για ατελείωτες στιγμές γεύσης!
15385
5201008015132
6,79 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Caprice πουράκια 400gr

Πουράκια Caprice, με τραγανή γκοφρέτα και απαλή γέμιση σοκολάτας που λιώνει στο στόμα. Με την κλασσική γεύση που τα χαρακτηρίζει και την πρακτική συσκευασία, αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 4,04 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Pagotomania rainbow χωνάκια παγωτού χρωματιστά 16τεμ

Ζωηρά και πολύχρωμα χωνάκια παγωτού Pagotomania rainbow, ιδανικά για να ανανεώσετε τη γεύση σας και να απολαύσετε μια νόστιμη εμπειρία παγωτού. Με 16 χρωματιστές επιλογές, κάθε δαχτυλίδι θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεύσεων και χρωμάτων. Απολαύστε τη δροσιά και τη γλυκύτητα αυτών των χωνακίων παγωτού και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Τιμή 2,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Χυμός νέκταρ της εταιρείας Ρέα από πορτοκάλι / μήλο / βερίκοκο. Προέρχεται από την πολτοποίηση του φρούτου, ενώ στον πολτό προστίθενται και γλυκαντικές ουσίες. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ώστε να προσλάβετε τις βιταμίνες του φρούτου, αλλά δεν ενδείκνυται η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καθώς πρόκειται για προϊόν με αρκετές θερμίδες σε σχέση με άλλα ροφήματα.

Τιμή 0,37 €

Θερμος 750ml

Η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό για πολλές ώρες! Με χωρητικότητα 750ml, αυτός ο θερμός είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε μετακίνηση. Ελαφρύς, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον αγαπημένο σας ρόφημα παντού και πάντα!
Τιμή 8,12 €
Syoss σαμπουάν keratin 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν keratin 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν keratin 750ml

Σαμπουάν Syoss Keratin με Blue Lotus, για αδύναμα μαλλιά που σπάνε. Αναπληρώνει Κερατίνη για επανόρθωση σε βάθος.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 98% ανακυκλωμένα υλικά.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Cotoni βαμβάκι 70gr

100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Τιμή 0,62 €