• Brava μουστάρδα sauce 450gr Brava - 1
  • Brava μουστάρδα sauce 450gr Brava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava μουστάρδα sauce 450gr

Η Brava μουστάρδα sauce 450gr της εταιρίας Brava είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε λάτρη της γεύσης. Με την πλούσια γεύση της μουστάρδας και το έντονο άρωμα της, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη με σαλάτες, σάντουιτς, burger και άλλα φαγητά της αρεσκείας σας. Αγοράστε τώρα τη Brava μουστάρδα sauce 450gr και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει!
23493
2117072900010
4,58 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brava μουστάρδα απαλή 4kg

Η Brava μουστάρδα απαλή 4kg της εταιρίας Brava θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση και ποιότητά της. Απολαύστε τη σε κάθε γεύμα και δώστε μια ξεχωριστή νότα γεύσης που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή τη μοναδική μουστάρδα και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 10,08 €

Condito μουστάρδα dijon 1,5kg

Η Condito μουστάρδα dijon 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της γεύση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών της, η μουστάρδα Condito δημιουργεί μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 1,5kg και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με την Condito!
Τιμή 8,31 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή top down 265gr

Μουστάρδα με απαλή γεύση που παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Σε πρακτική συσκευασία top down για ευκολία στη χρήση.

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 2,60 €

Brava μουστάρδα πικάντικη 430gr

Η πικάντικη μουστάρδα Brava 430gr είναι η ιδανική προσθήκη στα αγαπημένα σας φαγητά. Με τη μοναδική της γεύση, θα αναδείξει τον χαρακτήρα και τη γεύση των πιάτων σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, μπέργκερ, hot dogs και άλλες λιχουδιές. Αποκτήστε την Brava μουστάρδα πικάντικη 430gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr

Τραγανά κυματιστά πατατάκια, για όλες τις ώρες, για όλες τις περιστάσεις! Τα Ruffles είναι το σήμα κατατεθέν για τα κυματιστά chips παγκοσμίως και ένα από τα πλέον δημοφιλή και αναγνωρίσιμα προϊόντα της κατηγορίας.

Τιμή 2,35 €

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €

Brut αποσμητικό sport style 200ml

Αποσμητικό σώματος σε μορφή σπρέι που χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας με αναζωογονητικό και δροσιστικό άρωμα με αφρώδεις νότες.

Τιμή 2,80 €