• Tramontina μαχαίρι φαγητού ξύλινο 10cm Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρι φαγητού ξύλινο 10cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρι φαγητού ξύλινο 10cm

Το μαχαίρι φαγητού Tramontina 10cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την ακρίβεια και την αντοχή του, θα κάνει το κόψιμο των τροφίμων παιχνιδάκι. Η υψηλή ποιότητα και η αισθητική του σχεδιασμού το καθιστούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
17082
7891112023482
2,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Yamamoto κουτάλι γλυκού ανοξείδωτο

Το ανοξείδωτο κουτάλι γλυκού Yamamoto είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της γλυκύτητας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το κουτάλι αυτό είναι ανθεκτικό και λειτουργικό. Με το μοντέρνο του design και την απαλή υφή του, θα προσθέσει στυλ στην κουζίνα σας. Απολαύστε κάθε δόση γλυκού με το κουτάλι γλυκού Yamamoto και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι.
Τιμή 0,83 €

Yamamoto πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και ποιότητα με το Yamamoto πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Κομψό σχεδιασμό και αντοχή που δεν συγκρίνεται, αυτό το πιρούνι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τραπέζι και θα κάνει κάθε γεύμα σας μια αξέχαστη εμπειρία. Αποκτήστε το Yamamoto πιρούνι γλυκού σήμερα και ξεχωρίστε από το πλήθος.
Τιμή 0,96 €

Nava acer πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19,5cm 1τεμ

Iδανική πρόταση για το καθημερινό ή επίσημο δείπνο με τους καλεσμένους σας το πιρούνι φαγητού. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και με κλασσικό, λιτό σχεδιασμό από την εταιρεία Nava.

Τιμή 0,72 €

Ibiza κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο 20cm 1τεμ

Η Ibiza κουτάλι φαγητού inox 20cm 65-823 είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την ποιότητά του και το μοντέρνο του design. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κουτάλι θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία φαγητού. Με το Ibiza κουτάλι φαγητού, κάθε γεύμα γίνεται μια απόλαυση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,79 €

Ibiza πιρούνι γλυκού 1τεμ

Το Ibiza πιρούνι γλυκού 1τεμ της εταιρίας Ibiza είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε σε διακοπές στο πιο διάσημο νησί της Μεσογείου. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πιρούνι θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε σας γεύμα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με αυτό το μοναδικό κομμάτι να πάει χαμένη. Αποκτήστε το Ibiza πιρούνι γλυκού τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
Τιμή 3,14 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας ντάλια & dragonfruit 55gr

Ζωηρό και απολαυστικό άρωμα ντάλιας και dragonfruit που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Η απόλυτη επιλογή για μια φρέσκια, καθαρή και ευχάριστη εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 1,66 €