ΑΛΦΑ ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ml - (3+1 ΔΩΡΟ)

50075
5201261031214
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της μαστίχας και του τριαντάφυλλου χωρίς να προσθέσετε περιττές θερμίδες. Αφεθείτε σε αυτό το μοναδικό μείγμα αρωμάτων και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη γαστρονομική απόλαυση που προσφέρει η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ.
Τιμή 0,81 €

POLYCLEAN ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 300gr

Η πάστα καθαρισμού POLYCLEAN θα κάνει τα προϊόντα σας να λάμψουν ξανά! Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές και λαμπερές. Μη διστάσετε, αποκτήστε την πάστα καθαρισμού POLYCLEAN τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Zebra maliva χαρτί κουζίνας με σχέδια μωβ 2φυλλο 370gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 380gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,34 €

Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg

Η Lemon life σάλτσα λεμονιού 4kg είναι μια πλούσια σάλτσα με έντονη γεύση λεμονιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά πιάτα. Με τη φρεσκάδα και το άρωμά της, αναβαθμίζει το φαγητό σας και προσθέτει μια νότα δροσιάς και φινέτσας. Ιδανική για σαλάτες, σάλτσες, μαρινάδες και πολλά άλλα πιάτα. Η συσκευασία των 4kg είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια και καφετέριες.
Τιμή 2,23 €

Ήλιος πιπέρι μαύρο χονδρό βάζο με μύλο 40gr

Το μαύρο χονδρό πιπέρι από την εταιρία Ήλιος είναι η ιδανική προσθήκη για να δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα στα φαγητά σας. Με τον ειδικά σχεδιασμένο μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα και την ένταση του πιπεριού με κάθε περιστροφή. Αναδείξτε τις γεύσεις και δώστε ένα νέο επίπεδο γευστικής απόλαυσης στα μαγειρευτά σας με το μαύρο χονδρό πιπέρι της εταιρίας Ήλιος.
Τιμή 2,33 €