• Ο ΜΠΑΞΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 340gr.
  • Ο ΜΠΑΞΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 340gr.

Ο ΜΠΑΞΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 340gr.

49356
5202453049253
1,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) - (12x28cm) - (10kg)

Η νέα συλλογή ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΒΕΖΕΤΑΛ (SNACK 1ΧΡΩΜΑ) είναι εδώ για να σας εντυπωσιάσει! Με διαστάσεις 12x28cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την πολυτέλεια του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ψηφιακό εμπόριο!
Τιμή 40,80 €

TRIDENT LONG LASTING PEPPERMINT 22gr

"Αποκτήστε την αναζωογονητική δροσιά της μέντας με το TRIDENT LONG LASTING PEPPERMINT 22gr! Η μακράς διαρκείας φόρμουλα του σας εξασφαλίζει φρεσκάδα για πολλές ώρες, ενώ η πρακτική συσκευασία των 22gr το καθιστά ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Απολαύστε τη γεύση και απογειώστε την αίσθηση δροσιάς σε κάθε σας στιγμή!"
Τιμή 1,01 €

Καπακι για βαζο μεσαιο φ82 λευκο 10τμχ

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Καπάκι για βάζο μεσαίο φ82 σε λευκό χρώμα! Με το μοντέρνο design του και την ποιότητα κατασκευής του, θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να ξεχωρίσετε με το στυλ σας!
Τιμή 0,95 €

Θηκη για μαχαιροπιρουνα κραφτ καφε 9x28cm 1000τεμ ατυπωτη

Η θήκη για μαχαιροπίρουνα κραφτ καφέ 9x28cm 1000τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για το τραπέζι σας. Κρατά τα μαχαιροπίρουνα σας οργανωμένα και προστατεύει από γρατζουνιές και φθορές. Η απλή και κομψή σχεδίαση της θήκης θα προσθέσει στυλ στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 37,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τέλειο σιδέρωμα 77μεζ 1,7lt της εταιρίας Soupline θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και να είναι απαλά στην αφή. Με την ειδική του σύνθεση, το Soupline θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σιδερώματος, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύσει τα ρούχα σας από τη φθορά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα απίθανα αποτελέσματα!
Τιμή 4,80 €

Fini ζελεδάκια κλέφτες τούβλων 90gr

Τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ BRICK LADRILLOS 90GR ΕΛ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γλυκές απολαύσεις. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε τεμάχιο. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 0,84 €

Agrino ρυζογκοφρέτα κλασική 100gr

Η κλασική ρυζογκοφρέτα στα καλύτερά της, φρέσκια και τραγανή από ελληνικό καστανό ρύζι, ελαφρώς αλατισμένη με αλάτι Μεσολογγίου.

Χωρίς γλουτένη, πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,58 €

Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636

Το Novatex patmos κουτάλι λεμονάδας ανοξείδωτο 3τεμ 10-636 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την κουζίνα σας να λάμπει. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ κουτάλια θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια πινελιά πολυτέλειας στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,78 €