• ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 0,5lit - (24pack)
  • ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 0,5lit - (24pack)

ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ 0,5lit - (24pack)

49351
5200040345108
3,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 9cm - (LFTP90)

Ανακαλύψτε την απόλυτη κομψότητα και λειτουργικότητα με το TNS ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 9cm - (LFTP90)! Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του και την ανθεκτική κατασκευή από ποιοτικό opal υλικό, αυτό το πιάτο δεν αποτελεί απλά ένα αξεσουάρ στην τραπεζαρία σας, αλλά μια δήλωση πολυτέλειας και γούστου. Κάντε τα γεύματά σας μια απόλαυση και ανανεώστε την κουζίνα σας με το TNS ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 9cm - (LFTP90) σήμερα!
Τιμή 1,36 €

LIPTON ΤΣΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ (100τεμ.) - (YELLOW LABEL)

Το LIPTON ΤΣΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ (100τεμ.) - (YELLOW LABEL) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς επιλογές τσαγιού στην αγορά. Με την πλούσια γεύση του και το άρωμά του που αναζωογονεί τις αισθήσεις, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του LIPTON ΤΣΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ και απολαύστε την εμπειρία του πραγματικού τσαγιού που σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί και ενεργητικοί.
Τιμή 7,80 €

Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125

Το Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Η ειδική θήκη σιλικόνης του σφουγγαριού εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και των λίπων, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τυχόν τραυματισμούς. Με το Tns σφουγγαρι κουζινας η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακ
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 500gr

Η Arion food μαρμελάδα ροδάκινο 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση του καλοκαιριού όλο το χρόνο. Με φρέσκα ροδάκινα που συλλέγονται στην καλύτερη στιγμή τους, αυτή η μαρμελάδα προσφέρει μια εκρηκτική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε τη σε τοστ, για να προσθέσετε γεύση σε γλυκά σας, ή ακόμα και στα γλυκά σας γλυκά για ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων. Αγοράστε τώρα την Arion food μαρμε?
Τιμή 2,26 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 1lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ "μωρουδιακό" άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 3,39 €

Illy καφές espresso σπυρί 250gr

Καφές espresso σε σπυρί συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Ο illy σε σπυρί απευθύνεται στους πιο "ψαγμένους", δηλαδή σε όσους αναζητούν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους αλέθοντας στον βαθμό που θέλουν τον αγαπημένο τους καφέ.

Τιμή 9,68 €