• Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game
  • Gears Tactics Xbox One/Series X Game

Gears Tactics Xbox One/Series X Game

Το Gears Tactics είναι το γρήγορο παιχνίδι στρατηγικής τύπου turn-based ενός από τα πιο αναγνωρισμένα βιντεοπαιχνίδια – του Gears of War. Ανασυντάξτε και καθοδηγήστε τις μικρότερες σε αριθμό δυνάμεις σας για να κυνηγήσετε έναν διαβολικό εγκέφαλο που δημιουργεί τέρατα, ενώ πολεμάτε για να επιβιώσετε.

49316
889842718560
15,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πλαστική τράπουλα royal σε θήκη 2τεμ

Μπείτε στον μαγικό κόσμο της πλαστικής τράπουλας Royal και ανακαλύψτε την απόλυτη διασκέδαση! Δώστε χρώμα στις βραδιές σας με αυτή την ποιοτική τράπουλα σε θήκη 2 τεμαχίων. Ιδανική για παιχνίδια με φίλους και οικογένεια, αυτή η τράπουλα θα σας κρατήσει συντροφιά σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
Τιμή 1,98 €

Disney πολύχρωμα μπαλάκια led

Φωτεινά και πολύχρωμα μπαλάκια LED που θα φωτίσουν τον χώρο σας με μαγικό τρόπο. Τέλεια για παιδικά πάρτι ή για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γιορτής στο σπίτι σας. Αναβοσβήνουν με διαφορετικά χρώματα και δημιουργούν ένα μοναδικό και μαγικό περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 3,69 €

God of War Hits Edition PS4 Game

Η περιπέτεια διαδραματίζεται αυτή την φορά στην παλιά Σκανδιναβία με πρωταγωνιστή τον θεό του πολέμου Kratos. Γηραιότερος, πιο ώριμος με μυστικά, συγκρατημένη οργή και έχοντας πάντα δίπλα του τον γιο του Atreus πλέον μακριά από την αρχαία Ελλάδα έχουν ως σκοπό να σκορπίσουν τις στάχτες της μητέρας του παιδιού στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου. 

Τιμή 15,99 €

Σακούλα τυχερή spiderman 29x40cm

Αφήστε τον αγαπημένο σας ήρωα να σας συνοδεύει καθημερινά με τη Σακούλα τυχερή spiderman 29x40cm! Με μοναδικό design και ανθεκτικό υλικό, αυτή η σακούλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος σε κάθε εκδρομή και βόλτα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε τώρα και να ξεχωρίσετε με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 2,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Thrace group ποτήρι freddo χαμηλό διάφανο 300ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Thrace group κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 300ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 300ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,42 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 10τεμ

Αυτές οι μπαταρίες Toshiba AAA είναι η τέλεια λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές σας. Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν - επιλέξτε Toshiba για αξιοπιστία και απόδοση!
Τιμή 3,37 €

Pellito φυστίκια peanuts με ρίγανη 50gr

Φιστίκια πίνατς της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 50gr

Τιμή 0,50 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 18,64 €