TNS ΒΑΖΑΚΙΑ ΓΥΑΛΙΝΑ 425cc ΣΕΤ 3ΤΜΧ ΜΕ ΒΑΣΗ

48692
5204558376395
3,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miglior σκυλοτροφη pate 150gr βοδινο & καρδια

Η Miglior σκυλοτροφη pate 150gr βοδινο & καρδια είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο βοδινό και γευστική καρδιά, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή για τον αγαπημένο σας σκύλο. Αφράτη, γευστική και θρεπτική, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο. Αποκτήστε τη Miglior σκυλοτροφη pate τώρα και χαρίστε στον σκύλο σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,61 €

LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ)

Το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) είναι το ιδανικό προϊόν για να απολαύσετε μια αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική φόρμουλα του δημιουργεί έναν αφρώδη και αρωματικό καθαρισμό που θα σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι και ενυδατωμένοι. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας με το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) της εταιρίας Lilia Black.
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα αγγλική worcester 1125ml

Η Knorr αγγλική σάλτσα worcester 1125ml είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας με την αυθεντική της γεύση. Με τη συνδυασμό των καλύτερων υλικών και την παράδοση της εταιρίας Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αφήστε τη γεύση της Knorr να σας οδηγήσει σε μια απόλαυση γεύσης και απολαύστε κάθε στιγμή του γεύματός σας με τη μοναδική της γεύση.
Τιμή 20,10 €

Παπαδοπούλου digestive bar με σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη 5x28gr

Τα αγαπημένα σας μπισκότα Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ενώθηκαν με μια ποικιλία δημητριακών. Μπάρες πλούσιες σε φυτικές ίνες, χωρίς ζάχαρη, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 3,72 €

Ωμέγα special ρύζι καρολίνα 3x500gr

Το ρύζι καρολίνα "Ωμέγα Special" σε συσκευασία 3x500γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας και νόστιμο ρύζι για τις μαγειρικές τους ανάγκες. Το ρύζι καρολίνα είναι γνωστό για το μεγάλο κόκκο και την αφράτη υφή του, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες συνταγές.

Τιμή 3,85 €

Κύκνος τομάτες τριμμένες σε χάρτινο 500gr

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά.

Τιμή 1,00 €

Bubble tea ice tea ροδάκινο με φούσκες μάνγκο 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ! Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ροδακίνου με την εκλεπτυσμένη γεύση του μάνγκο και τις απαλές φούσκες που θα σας καθηλώσουν. Αφεθείτε σε μια μοναδική γευστική εμπειρία και απολαύστε το BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ τώρα!
Τιμή 1,75 €