• ENDLESS ΤΡΑΠ/ΛΟ 150τεμ. - (100x100cm) (ΛΕΥΚΟ)
  • ENDLESS ΤΡΑΠ/ΛΟ 150τεμ. - (100x100cm) (ΛΕΥΚΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless τραπεζομάντηλο λευκό 100x100cm 150τεμ

47600
16,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα 750ml

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax Classic για τα τζάμια καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις γυάλινες και λείες επιφάνειες του σπιτιού σας χωρίς να αφήνει στίγματα.

Τιμή 2,29 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Stamos πίτσα μεσαία 900gr

Η Stamos πίτσα μεσαία 900gr της εταιρίας Stamos είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο. Με φρέσκα υλικά και λαχταριστή γεύση, αυτή η πίτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική πίτσα που θα σας κάνει να την ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,29 €

Soft μαλακτικό ρούχων κλασικό 40μεζ 3lt

Μαλακτικό ρούχων το οποίο διαχέεται εύκολα και ομοιογενώς στο νερό, δίνοντας στα ρούχα ένα ευχάριστο άρωμα. Προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και κάνει το σιδέρωμα εύκολο.

Τιμή 3,21 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 4τεμ

Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Gillette Fusion5 διαθέτουν 5 λεπίδες κατά της τριβής για απίστευτα απαλό ξύρισμα. Η λεπίδα ακριβείας στο πίσω μέρος είναι ιδανική για τις δύσκολες περιοχές και το styling συγκεκριμένων σημείων του προσώπου. Η λιπαντική ταινία ξεθωριάζει για να σας δείξει ότι πλέον δεν απολαμβάνετε το βέλτιστο ξύρισμα. Μια ανταλλακτική λεπίδα ξυριστικής μηχανής αντιστοιχεί σε έως και έναν μήνα ξυρίσματος. Οι ανταλλακτικές κεφαλές ξυρίσματος Fusion5 ταιριάζουν σε όλες τις ξυριστικές μηχανές Fusion5 & Fusion5 Power. Μέχρι πρότινος ονομάζονταν Gillette Fusion.

Τιμή 15,22 €