• HALLS (GR) ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr  - 1
  • HALLS (GR) ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHalls

Halls καραμέλες μέλι & λεμόνι 33,5gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
40920
84198945
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mentos τσίχλες pure fresh mint 12x28gr

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις Mentos τσίχλες pure fresh mint! Μια αναζωογονητική γεύση μέντας που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν της Mentos και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,24 €

Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr

Η Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για κάτι γλυκό και φρουτώδες. Με την αναζωογονητική γεύση του καρπουζιού και την απίστευτη υφή της τσίχλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Fini τσίχλα καρπούζι 200x5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε!
Τιμή 11,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt

Το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων eco κίτρινο 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μαλακά και φρέσκα ρούχα με ένα άρωμα που ξεχωρίζει. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε το Flos Ploffy μαλακτικό ρούχων τώρα και απολαύστε την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,47 €

HF αρωματικό κερί άγρια ορχιδέα 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο. Συσκευασία σε χάρτινο κουτί λευκό με χρυσό σχέδιο.

Τιμή 2,18 €

Paw Patrol οδοντόκρεμα παιδική 75ml

Η Paw Patrol οδοντόκρεμα παιδική συνήθως σχεδιάζεται ειδικά για παιδιά και συνδυάζει τον καθαρισμό των δοντιών με μια ευχάριστη γεύση που ενθαρρύνει τα παιδιά να τη χρησιμοποιούν.

Τιμή 1,55 €

Παπαδοπούλου κριτσίνια με χαρούπι & χαρουπόμελο vegan 180gr

Κριτσίνια από παραδοσιακή συνταγή με χαρούπι & χαρουπόμελο.

Συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλα τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 1,97 €