• TESORI BATH CREAM 250ml FOREST RITUAL Tesori - 1
  • TESORI BATH CREAM 250ml FOREST RITUAL Tesori - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

TESORI BATH CREAM 250ml FOREST RITUAL

Η TESORI BATH CREAM 250ml FOREST RITUAL είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε έναν μαγικό δάσο! Η αρωματική σύνθεση του σας χαρίζει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και ευωδιαστό. Αφεθείτε στη μαγεία του δάσους με την TESORI BATH CREAM 250ml FOREST RITUAL και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
40712
8008970054254
2,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maggi bouillon 60gr, βοδινο

Το Maggi bouillon 60gr βοδινο είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και νότες βοδινού σε κάθε πιάτο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε το Maggi bouillon 60gr τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!
Τιμή 1,28 €

TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-800-1809)

Ανανεωμένος στυλ και άνεση συναντούν την πρακτικότητα με το TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ. Με τέσσερα διαφορετικά χρώματα για κάθε στιγμή και κάθε ντύσιμο, αυτό το προϊόν θα γίνει η νέα αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με μοναδικότητα και φινέτσα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε το TNS ΦΑΡΑΣΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ τώρα!
Τιμή 0,71 €

Tetra πιατελα παραλληλογραμη 14,5x9cm 1281 τετραπ14

Η πιατέλα παραλληλόγραμης μορφής 14,5x9cm 1281 τετραπ14 της εταιρίας Tetra είναι η τέλεια προσθήκη για το τραπέζι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της design, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατέλα Tetra είναι ανθεκτική και λειτουργική, κάνοντας την ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο με τον οποίο σερβίρετε τα γεύματά σας!
Τιμή 3,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 650gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 2,30 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 750gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 4,98 €