• TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85) | MrPanda.gr
  • TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ OPAL 8,5cm - (LFP85)

Το τετράγωνο πιατάκι φρούτου OPAL 8,5cm είναι ο απόλυτος συνοδός για τις απολαυστικές σας στιγμές γεύσης. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα σας συνοδεύει σε κάθε σας επιλογή γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα!
40673
5204558457155
1,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατινη super cookieχ, ζαχαρη 180gr, zero

Η Αλλατινη super cookieχ, ζαχαρη 180gr, zero είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την γεύση της. Με την μοναδική συνδυασμό γεύσεων και την zero ζάχαρη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή επιλογή για γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,79 €

Παρκετεζα κοκκινη βαμβακι νο 60 χωρις κονταρι

Η παρκετέζα κόκκινη βαμβακερή νούμερο 60 χωρίς κοντάρι είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εργασία ραπτικής και ραπτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, δεν θα απογοητευτείτε. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στα ρούχα σας τον επαγγελματικό τελείωμα που αξίζουν.
Τιμή 10,17 €

VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΕΡΙΟΥ ESSENTIAL ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 20pcs (ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ)

Οι Veet ταινίες κεριού Essential για τα πόδια είναι η ιδανική λύση για το ξηρό δέρμα. Με την εξαιρετική τους ποιότητα και αποτελεσματικότητα, θα αισθανθείτε την διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε βελούδινα λεία πόδια με τις Veet ταινίες κεριού Essential και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 4,66 €

Quaker τραγανες μπουκιες χ, ζαχαρη 400gr, φραουλα -1,40€

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Quaker τραγανών μπουκιών με ζάχαρη και φράουλα! Μόνο 1,40€ για 400gr προϊόντος της Quaker. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 3,92 €

Καπακι αλουμινιου 100τεμ νο 533 s-7b

Το καπάκι αλουμινίου 100 τεμαχίων νούμερο 533 S-7B είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας. Είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική δραστηριότητα, ενώ ο μοναδικός σχεδιασμός του θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom 888 gel μαλλιών new wave 250ml

Το gel 888 New Wave φορμάρει γρήγορα χωρίς να βαραίνει το μαλλί, εξασφαλίζοντας δυνατό κράτημα που διαρκεί. Δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 1,88 €

Lux αφρόλουτρο alluring cashmere 560ml

Αφρόλουτρο Lux Alluring Cashmere 560ml - Αφεθείτε σε μια απαλή αγκαλιά από κασμίρ και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και αίσθησης. Με το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο, η καθημερινή σας περιποίηση γίνεται μία στιγμή απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφήστε το άρωμα του κασμίρ να σας αγκαλιάσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ακαταμάχητα ελκυστικοί. Αποκτήστε το Lux Alluring Cashmere αφρόλουτρο τώρα και ζήστε μια εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 3,16 €

Cisne ρολό απορροφητικό πορτοκαλί 14m

Ανανεωτικό, φρέσκο, μοναδικό. Το ρολό απορροφητικό Cisne σε χρώμα πορτοκαλί 14m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής του, το Cisne ρολό απορροφητικό θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 10,45 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού