• TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CREAM AND ONION  - 1
  • TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CREAM AND ONION  - 1

TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CREAM AND ONION

Το TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CREAM AND ONION είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κάνει τις γεύσεις σας να χορεύουν! Με την απίστευτη γεύση του κρεμώδους κρεμμυδιού και του πικάντικου κρεμμυδιού, αυτό το κράκερ θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Μην χάνετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
40001
5998711388935
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιου πλαστικο 50τεμ

Η Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η πιαστρα είναι ο ιδανικός σύντροφος στο γραφείο, το σχολείο ή το σπίτι. Με την Κυκλωψ πιαστρα τραπεζιού πλαστική 50τεμ, η τάξη και η οργάνωση των εγγράφων σας θα γίνει παιχνιδάκι! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει.
Τιμή 3,71 €

SAM ΧΕΙΡΟΠΕΤΣΕΤΑ 2Φ (21x21cm) - (3150 ΦΥΛΛΑ) (ΛΕΥΚΗ)

Η SAM χειροπετσέτα 2φύλλων σε διάσταση 21x21cm είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με 3150 φύλλα σε λευκό χρώμα, αυτή η χειροπετσέτα προσφέρει υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 21,68 €

Κορυφαία προϊόντα

Ωμέγα νισεστές 425gr

Χρησιμοποιείται ευρέως στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική ως πηκτικό μέσο για τις σάλτσες, τους ζωμούς, τις σούπες, τα κέικ, τις κρέμες κ. ά. Χρησιμοποιείται επίσης στην επικάλυψη των τροφίμων (ψαρι, κοτοπουλο κ. ά.).

Τιμή 1,15 €

Elephant twisted πρέτσελς καραμελωμένο κρεμμύδι 70gr

Η Elephant twisted pretzel 70gr είναι ένα πεντανόστιμο και τραγανό σνακ που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη γεύση του. Η συνδυασμένη γεύση της καραμελωμένου κρεμμυδιού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Απολαύστε το ως σνακ στο γραφείο, στο σχολείο ή στο σπίτι και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει η Elephant twisted pretzel 70gr.
Τιμή 0,91 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Lacta κέικ brownie 150gr

Το Lacta κέικ brownie 150gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με την πλούσια γεύση του σοκολάτας και την τέλεια υφή του, αυτό το κέικ θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στον παράδεισο. Αποκτήστε το Lacta κέικ brownie 150gr σήμερα και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 2,92 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε μέρα του μωρού σας. Επιπλέον, το καπάκι τους τα κάνει εύκολα στη χρήση και ιδανικά για ταξίδια. Αγοράστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €