• JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131)  - 1
  • JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOhonos snacks

Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr

Το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του και την απουσία γλουτένης, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνος σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αγοράστε τώρα το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
36675
5204193811312
1,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🌾Χωρίς γλουτένη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🌾Χωρίς γλουτένη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pringles chips texas barbeque 40gr

Οι Pringles chips texas barbeque 40gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Με τη μοναδική γεύση τους και την τραγανή υφή, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αποκτήστε τα Pringles chips texas barbeque 40gr τώρα και απολαύστε τη γεύση τους σε κάθε διαφορετική μπουκιά.
Τιμή 1,01 €

El sabor salsa dip barbeque 1kg

Η salsa dip barbeque 1kg της εταιρίας EL SABOR είναι ένα από τα πιο γευστικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με την μοναδική του γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Κάθε δείγμα αυτής της σάλτσας θα σας κάνει να θέλετε να την αγοράσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την μοναδική γεύση της salsa dip barbeque 1kg της EL SABOR! Αγοράστε τώρα και απογειώστε τις γευστικές απολαύσεις σας!
Τιμή 7,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης σαπούνι αγνό κίτρινο γλυκερίνης 125gr

Αγνό σαπούνι γλυκερίνης. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας, απαλό αναζωογονητικό καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της γλυκερίνης.

Με Vegan σύνθεση.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τιμή 1,04 €

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €
Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ Foli-Fix - 1 Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ Foli-Fix - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 6lt 30x50cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το μέγεθος 30x50cm και τη χωρητικότητα 6lt, προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην κα?
Κανονική τιμή 0,63 € Τιμή 0,56 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Γιώτης κορν φλάουρ 200gr

Το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ δένει υπέροχα τις σάλτσες, προσφέρει βελούδινη υφή στις σούπες και τη μαγιονέζα, μεταμορφώνει τις κρέμες ζαχαροπλαστικής, τις τούρτες και τις πουτίγκες σας. Με αγνά υλικά και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ, το Κορν Φλάουρ δίνει λύσεις εύκολα, γρήγορα και γευστικά! Για κάθε επιτυχημένη συνταγή, εμπιστευτείτε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.\

Τιμή 1,08 €

Frozen μολυβοθήκη μεταλλική 10x11cm 1τεμ

Η μολυβοθήκη Frozen είναι η τέλεια προσθήκη στο γραφείο σας! Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο, με διαστάσεις 10x11cm, η μολυβοθήκη αυτή είναι ανθεκτική και στυλάτη. Κρατήστε τα μολύβια και τα στυλό σας οργανωμένα με στυλ, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό της Frozen. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,50 €