• Practic σφουγγαριστρα microfiber 200gr, διαφορα χρωματα  - 1
  • Practic σφουγγαριστρα microfiber 200gr, διαφορα χρωματα  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic σφουγγαριστρα microfiber 200gr, διαφορα χρωματα

Η Practic σφουγγαρίστρα microfiber 200gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική της υφή και απορροφητικότητα, θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές. Αποκτήστε την Practic σφουγγαρίστρα microfiber 200gr τώρα και κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας πιο εύκολο και γρήγορο!
34075
5203399201927
2,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταινια αλουμινοταινια primo 48mm x 5m

Η ταινία αλουμινόταινια Primo 48mm x 5m είναι η ιδανική λύση για κάθε επισκευή και εργασία. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τώρα την ταινία αλουμινόταινια Primo και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και απόδοση!
Τιμή 0,84 €

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1)

Ανακαλύψτε το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (2 ΣΕ 1) και αφήστε τα ρούχα σας να αναζωογονηθούν με ένα μόνο προϊόν! Η εξαιρετική σύνθεσή του θα σας εντυπωσιάσει, ενώ η αποτελεσματικότητά του θα σας κάνει να μην μπορείτε να το αντισταθείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με ένα μόνο βήμα!
Τιμή 6,64 €

Λαμπακι βιδωτο κουζινας ε14 300c 15w

Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένεια σας με το λαμπάκι βιδωτό κουζίνας ε14 300c 15w! Φωτίστε τον χώρο σας με ένα λαμπερό και φιλικό προς το περιβάλλον φως που θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας με αυτό το εκθαμβωτικό λαμπάκι! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 0,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt

Το Pino Silvestre αφρόλουτρο για άνδρες black musk 1lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο άνδρα που επιθυμεί ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Η μυστηριώδης μυρωδιά του black musk θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις και αισθησιασμό. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει αυτό το αφρόλουτρο και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της ανδρικής γοητείας.
Τιμή 3,24 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο λευκό 125gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Με αγνή παραδοσιακή συνταγή και τη σοφία της φύσης, το φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει φυσικά το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο. 100% Φυσικό Προϊόν.

Τιμή 0,59 €

Dove κρεμοσάπουνο shea butter 250ml

Το Dove κρεμοσάπουνο με shea butter έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση στο δέρμα σας. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα από shea butter, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και λείο, ενώ παράλληλα το προστατεύει από την ξηρότητα. Το απαλό άρωμά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 1,59 €