• Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr ριζοτο μανιταριων  - 1
  • Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr ριζοτο μανιταριων  - 1

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr ριζοτο μανιταριων

Καλωσήρθατε στον κόσμο της γεύσης και της ποιότητας με το Τυρολέζα ετοιμο γεύμα 300gr ριζότο μανιταριών! Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσεων και απολαύστε ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα στον χρόνο που χρειάζεστε. Αφήστε την ποιότητα και την ευκολία να σας καθοδηγήσουν και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή της εταιρίας μας.
33406
5200325412464
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (BLACK)

Το Persil υγρό πλυντηρίου ρούχων σε μεγάλη συσκευασία 2,80 λίτρων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της πάντα καθαρά και φρέσκα. Η μαύρη απόχρωση του δίνει μια πολυτελή εμφάνιση στο πλυντήριο σας, ενώ η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά του θα σας εντυπωσιάσουν. Αφήστε το Persil να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε πάντα καθαρά και αρωματικά ρούχα, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Α
Τιμή 10,36 €

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΥΡΤΙΛΟ & ΜΗΛΟ)

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων με τις NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΥΡΤΙΛΟ & ΜΗΛΟ). Απολαύστε τη γεύση του μύρτιλου και του μήλου σε μια μοναδική συνταγή που θα σας κάνει να τα θέλετε κάθε μέρα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,75 €

Riso scotti ρύζι vialone nano 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Riso Scotti ρυζιού vialone nano 1kg. Με αυτό το υψηλής ποιότητας προϊόν, θα απολαύσετε τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών οφελών. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση στο μαγείρεμα και δημιουργήστε υγιεινά και νόστιμα γεύματα για ολόκληρη την οικογένεια.
Τιμή 9,52 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων λεβάντα 70μεζ

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Soft με άρωμα λεβάντα. διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας τη μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα.

Διαρκεί για 78 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Βάρος: 3.9kg

Τιμή 7,17 €

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €

Bic bilama due ξυραφάκια 5τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσεως με στενή σταθερή κεφαλή. Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων με επίστρωση πολυμερούς χρωμίου. Μακρύτερη λαβή για καλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Τιμή 1,27 €