• Τσαντα κρεοπωλειου νο 50  10kg  - 1
  • Τσαντα κρεοπωλειου νο 50  10kg  - 1

Τσαντα κρεοπωλειου νο 50 10kg

Η τσάντα κρεοπωλείου νο 50 10kg είναι ο απόλυτος σύμμαχος στις καθημερινές σας αγορές. Με την ανθεκτική της κατασκευή και τη μεγάλη χωρητικότητα των 10kg, σας εξασφαλίζει τη μεταφορά των προϊόντων σας με άνεση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τίποτα πίσω σας - αποκτήστε την τώρα και κάντε τις αγορές σας με στυλ και άνεση!
33062
2140001121984
39,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns οδοντοβουρτες σετ 8τεμ 427-6

Το Tns οδοντοβουρτες σετ 8τεμ 427-6 της εταιρίας Tns είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη οδοντίατρο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σετ οδοντοβουρτσών στην αγορά!
Τιμή 1,36 €

Πινελο σιλικονης 20cm

Αποκτήστε το τέλειο φινίρισμα με το Πινέλο Σιλικόνης 20cm! Ιδανικό για εφαρμογή μακιγιάζ και κρεμώδων προϊόντων, θα σας χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 0,84 €

Αναδευτηρας ζαχαροπλαστικης inox 45cm 309-45

Ο αναδευτήρας ζαχαροπλαστικής inox 45cm 309-45 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από inox, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στην εργασία σας με τον αναδευτήρα ζαχαροπλαστικής inox 45cm 309-45. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στη ζαχαροπλαστική!
Τιμή 6,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Μύλοι Αγίου Γεωργίου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αλεύρι Ελληνικής άλεσης για όλες τις χρήσεις, από την καρδιά του κόκκου του σταριού, πλούσιο σε πρωτεΐνες με λευκό χρώμα. Οι ζύμες που δίνει χαρακτηρίζονται για την ελαστικότητα & το άπλωμά τους.

Τιμή 1,31 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο βασιλικός πολτός σακούλα 1lt

Ζωντανέψτε το δέρμα σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα βασιλικός πολτός 1lt. Αποκτήστε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα του βασιλικού πολτού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο.
Τιμή 2,25 €
Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1 Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss σαμπουάν salonplex για ταλαιπωρημένα μαλλιά 750ml

Σαμπουάν Syoss Salonplex με Sakura Blossom για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας που προκαλείται από βούρτσισμα και styling.

90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κανονική τιμή 4,18 € Τιμή 3,85 €
  • -0,33 €
  • -0,33 €

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €

Ποδια εμπριμε φροτε 60x76cm artist

Η πιο κομψή και μοντέρνα επιλογή για το σπίτι σας! Αυτό το Ποδιά εμπριμέ φροτέ 60x76cm artist θα δώσει μια άποψη πολυτέλειας και στυλ στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για κάθε σπίτι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 2,80 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού