• Trata τονος καπνιστος 160gr, πικαντικοσ Trata - 1
  • Trata τονος καπνιστος 160gr, πικαντικοσ Trata - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTrata

Trata τονος καπνιστος 160gr, πικαντικοσ

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τον πικάντικο καπνιστό τόνο 160gr από την εταιρία Trata. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα αυτού του προϊόντος και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας στα επόμενα επίπεδα.
31320
5201340026704
2,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/4-10cm 14100

Ανανεωμένο και στιλάτο, το δοχείο inox GN1/4-10cm 14100 είναι ο τέλειος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικά πιάτα και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,04 €

Κορυφαία προϊόντα

VEET ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML

Η Veet ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ 400ML είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να έχουν λεία επιδερμίδα χωρίς την αναγκαιότητα της ξύρισης. Η εξαιρετική σύνθεσή της διασφαλίζει αποτελέσματα που διαρκούν, ενώ η ειδική αντλία κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη και βολική. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια απαλή και λεία επιδερμίδα χωρίς κόπο και ενοχές.

Τιμή 6,43 €

Tulip καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου της Tulip είναι γνωστές για την πλούσια και κρεμώδη γεύση τους. Αυτές οι καραμέλες συνήθως έχουν έναν ελαφρώς γλυκό, βουτηγμένο στο βούτυρο γευστικό πυρήνα που δίνει μια ευχάριστη και πλούσια γεύση.

Τιμή 6,71 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού πορτοκάλι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,63 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €