• Head & shoulders σαμπουαν 300ml classic clean  - 1
  • Head & shoulders σαμπουαν 300ml classic clean  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 300ml

Head & Shoulders σαμπουάν 300ml Classic Clean είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη και φρεσκάδα στα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τα υπολείμματα και τον προστατεύει από την πρόκληση της πιτυρίδας. Απολαύστε το αίσθημα ενός καθαρού και υγιούς τριχώματος με το Head & Shoulders σαμπουάν Classic Clean.
30769
4084500029972
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν ενυδάτωσης & λάμψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Έλαιο Ελιάς για την ενυδάτωση και στη θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό legend Ronaldo 360ml

Το ULTREX "Legend Ronaldo" είναι ένα πρωτοποριακό σαμπουάν εμπνευσμένο από τον παγκοσμίως διάσημο ποδοσφαιριστή, Cristiano Ronaldo. Αυτό το σαμπουάν συνδυάζει τον κομψό χαρακτήρα του αθλητή με την απόδοση που χρειάζονται τα ανδρικά μαλλιά για να διατηρηθούν υγιή και γεμάτα ζωή.

Τιμή 3,21 €

Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα 250ml

Το Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα 250ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα φρεσκάρει και θα αναζωογονήσει τα μαλλιά τους. Η λεβάντα προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας κατά τη διάρκεια του μπάνιου σας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την υγεία των μαλλιών σας. Αποκτήστε το Antica erboristeria σαμπουάν με λεβάντα τώρα και απολαύστε μαλλιά λαμπερά και υγιή!
Τιμή 2,07 €

Head & shoulders σαμπουάν men ultra sport menthol 360ml

Ανανεωτικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Sport Menthol 360ml, για άνδρες που αναζητούν ένα δυναμικό προϊόν φροντίδας μαλλιών. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει αίσθηση φρεσκάδας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Απομακρύνει τα υπολείμματα από το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Αποκτήστε δυνατά, λαμπερά μαλλιά με το Head & Shoulders Men Ultra Sport Menthol.
Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr

Η Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr της εταιρίας Kit Kat είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν το σοκολατένιο γεύση. Με τη μοναδική της συνταγή και την τραγανή υφή, σας υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr!
Τιμή 0,82 €

Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 50gr

Τα Pellito φυστίκια με μπάρμπεκιου 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν αρωματιστεί με γεύση μπάρμπεκιου. Η γεύση μπάρμπεκιου είναι γνωστή για τον χαρακτηριστικό της συνδυασμό από ποικιλία μπαχαρικών και αρωμάτων που συνήθως συναντάμε σε πιάτα που ψήνονται στην ψησταριά (barbecue).

Τιμή 0,50 €

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 1kg

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 5,04 €

Madeira ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml 44721

Το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της εταιρίας Madeira είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο πίνακα φαγητού. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε το κρασί σας με στυλ και κομψότητα με το ποτήρι γυάλινο κρασιού 250ml της Madeira.
Τιμή 1,19 €

Αρωματικό ντουλάπας λεβάντα φυλαράκι 12τεμ

Ανανεωτικό και αρωματικό ντουλάπας λεβάντα φυλαράκι 12τεμ που θα δώσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στην ντουλάπα σας. Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τη διατήρηση των ρούχων σας φρέσκα και αρωματικά, προσφέροντας ένα μοναδικό άρωμα λεβάντας που θα σας χαλαρώσει με κάθε ανοίγματο της ντουλάπας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στη διατήρηση των ρούχων σας!
Τιμή 1,45 €