• Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, γραβιερα & γλυκια παπρικα  - 1
  • Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, γραβιερα & γλυκια παπρικα  - 1

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 70gr, γραβιερα & γλυκια παπρικα

Μαννά Δαγκώτο Τραγανές Μπουκιές 70gr, Γραβιέρα & Γλυκιά Πάπρικα - Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων σε κάθε δαγκωνιά. Η τραγανή υφή συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της γραβιέρας και τη γλυκιά πινελιά της πάπρικας, κάνοντας αυτό το προϊόν απαραίτητο για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Απολαύστε το σε κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε μια νέα διάσταση γεύσης.
30540
5201882006783
1,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea roll-on men 50ml cool kick 1+1δωρο

Το Nivea roll-on men 50ml cool kick είναι το ιδανικό προϊόν για τους άνδρες που θέλουν να νιώσουν φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει δροσιστική αίσθηση και αποτρέπει την εμφάνιση των κακών οσμών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 5,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Vis ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

Το Vis ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ είναι ένα προϊόν που περιέχει 450 γραμμάρια υδροχλωρικού οξέος. Το υδροχλωρικό οξύ είναι ένα οξύ που χρησιμοποιείται σε διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, όπως για την επεξεργασία υδάτων, την καθαριότητα και την απολύμανση. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία και να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τη χρήση του προϊόντος.
Τιμή 0,45 €

Omay αποσμητικό χώρου cherry blossom 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Haribo ζελεδάκια berries με γεύση βατόμουρο 100gr

Τα Haribo ζελεδάκια berries είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιέχει διάφορα φρούτα του δάσους, όπως φράουλες, μούρα και βατόμουρα. Έχουν μια μαλακή υφή και γεμίζουν το στόμα με γεύση φρούτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια ζελεδάκια, ιδανικά για να τα απολαύσετε ως γλυκό σνακ ή σαν γλυκό κατάληλο για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε τα Haribo ζελεδάκια berries και ανακαλύψτε τη γεύση τους!

Τιμή 1,12 €

Fa αφρόλουτρο coconut milk 750ml

Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας στον μαγευτικό κόσμο του FA.94% συστατικά φυσικής προέλευσηςVegan ΦόρμουλαΔερματολογικά Ελεγμένο

Τιμή 2,74 €

Str8 deo spray fr34k 150ml

Το Str8 deo spray fr34k 150ml είναι ένα από τα πιο ανανεωτικά αρώματα στην αγορά. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που ξεχωρίζει, το αποσμητικό αυτό θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το Str8 deo spray fr34k 150ml της Str8 τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,29 €