• Wellaflex λακ 250ml no 4 extra strong hold Wellaflex - 1
  • Wellaflex λακ 250ml no 4 extra strong hold Wellaflex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWellaflex

Wellaflex λακ 250ml no 4 extra strong hold

Η λακ Wellaflex 250ml no 4 με extra strong hold είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε το χτένισμά σας αψεγάδιαστο όλη μέρα. Με τη δύναμη της τεχνολογίας της Wellaflex, αυτή η λακ προσφέρει μια αδιάλυτη κράτηση που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε το στυλ σας!
26274
4064666232379
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea roll-on men 50ml dry impact 1+1δωρο

Αποκτήστε το Nivea roll-on men 50ml dry impact και απολαύστε την ανδρική φρεσκάδα όλη μέρα. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει αποτελεσματική προστασία και ξηρή αίσθηση, αυτό το roll-on είναι ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά την τελειότητα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και νιώστε ακόμη πιο αυτοπεποίθηση!
Τιμή 5,25 €

Pantene σαμπουαν 275ml repair & protect

Το Pantene σαμπουάν 275ml repair & protect είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα επιδιορθώνει και προστατεύει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήστε το Pantene σαμπουάν να σας κάνει να αισθανθείτε όμορφες και περιποιημένες κάθε μέρα.
Τιμή 2,90 €

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΙΕΡΑ & ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ & ΟΔΟΝΤΟΓΛΙΦΙΔΙΕΡΑ ΣΕΤ - (BF-4202)

Ανακαλύψτε το απόλυτο σετ για τον καθημερινό εξοπλισμό της κουζίνας σας! Η συλλογή μας περιλαμβάνει μια αλατοπιπεριέρα, μια πετσετοθήκη και ένα οδοντογλιφίδιο, όλα σε ένα πανέμορφο σετ. Η λειτουργικότητα συναντά το στυλ με τα προϊόντα μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε σας γεύμα είναι μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Απογειώστε την κουζίνα σας με το σετ BF-4202 από την Tns!
Τιμή 6,30 €

Miglior σκυλοτροφη pate 150gr βοδινο & καρδια

Η Miglior σκυλοτροφη pate 150gr βοδινο & καρδια είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο βοδινό και γευστική καρδιά, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή για τον αγαπημένο σας σκύλο. Αφράτη, γευστική και θρεπτική, θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φίλο. Αποκτήστε τη Miglior σκυλοτροφη pate τώρα και χαρίστε στον σκύλο σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,61 €

Practic γάντια μιας χρήσεως large 100τεμ

Τα πιο ανθεκτικά και πρακτικά γάντια πλαστικά μιας χρήσης, τώρα διαθέσιμα σε μέγεθος Large! Με τα πρακτικά αυτά γάντια, η προστασία και η υγιεινή σας είναι εξασφαλισμένες. Αποκτήστε τα τώρα και είστε έτοιμοι για κάθε καθήκον καθαριότητας και προστασίας!
Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns ποτήρια γυάλινα νερού διαφανές cool tumbler 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Tns cool tumbler 280ml 3τεμ είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας για κάθε στιγμή της ημέρας. Με το διαφανές σχεδιασμό τους, σας προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το νερό σας με στυλ και φινέτσα, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε το υγρό σας δροσερό για περισσότερη ώρα. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα άγγιγμα πολυτέλειας.
Τιμή 2,68 €

Condito μαγιονέζα top down 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της Κλασικής Μαγιονέζας Condito, “απογειώνει’ γευστικά κάθε σας πιάτο! Χρησιμοποιείται και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση: για πεντανόστιμες sauce και dressing ή και ως dip! Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε! Χωρίς γλουτένη/γλυκαντικά

Xωρίς γλυκαντικά

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 2,92 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €

Barilla ζυμαρικά fusilli No98 500gr

Τα ζυμαρικά Fusilli οφείλουν το όνομά τους στην ανέμη, όπου τυλιγόταν το μαλλί. Χαρακτηρίζονται από τη μορφή τριών περιπλεγμένων πτερυγίων που περιστρέφονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα σπιράλ. Με αυτόν τον τρόπο τα μακαρόνια Barilla Fusilli αιχμαλωτίζουν κάθε είδους σάλτσα.

Τιμή 1,22 €

Malizia αφρόλουτρο miele 1lt

Παρουσιάζουμε το MALIZIA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1 λίτρου με το αρωματικό μείγμα MIELE, ένα προϊόν που υπόσχεται να σας προσφέρει μια απολαυστική, ζεστή και γλυκιά εμπειρία λουσίματος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τιμή 2,25 €