• Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 1
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 2
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 3
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 4
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 5
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 6
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 1
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 2
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 3
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 4
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 5
  • Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml Ace Gentile - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAce Gentile

Ace gentile ενισχυτικό πλύσης fresco profumo 950ml

Ανανεωτικό ενισχυτικό πλύσης με φρέσκο άρωμα 950ml από την Ace Gentile. Ανακαλύψτε τη μυστική συνταγή για απίστευτη φρεσκάδα και απαλότητα στα ρούχα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλύσης!
29752
8001480719101
2,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
5-15% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, <5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, φωσφονικές ενώσεις, αρωματικές ουσίες, Benzyl Salicylate, Butylphenyl methylpropional, Hexyl Cinnamal.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας. Να μην αναμιχθεί με άλλα προϊόντα με βάση το χλώριο. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου που περιέχει το ACE μπορεί να έχει προσωρινή και αναστρέψιμη δράση στο δέρμα. Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου, αιθοξυλιωμένες αλκόολες C 12- 14 (μέση γραμμομοριακή αναλογία 7 mol EO), Βενζολοσουλφονικού οξέος, C10- 13 αλκυλο παραγώγων, άλατα με νάτριο.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Δερματικά εγκαύματα
Στοιχεία Προμηθευτή
Διανέμεται από την Πρόκτερ & Γκάμπλ Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι, ΑΘΗΝΑ, 15124, Τηλέφωνο καταναλωτών: 800 11 23000.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ametista & bouquet 210gr

Οι πέρλες Lenor Unstoppables διατίθενται σε διάφορα αρώματα και χαρίζουν άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα με κάθε πλύση. Τα Lenor Unstoppables διατηρούν τη φρεσκάδα στα ρούχα σας για έως και 12 εβδομάδες (στην ντουλάπα σας), χαρίζοντάς τους το αγαπημένο σας άρωμα. Οι αρωματοποιοί μας συστήνουν το Unstoppables Fresh, εάν ψάχνετε για ένα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών και ζουμερών φρούτων σε συνδυασμό με ανάλαφρες λουλουδάτες νότες. Ιδανικά, το Lenor Unstoppables πρέπει να τοποθετείται στον άδειο κάδο του πλυντηρίου πριν από κάθε πλύση. Στη συνέχεια, προσθέστε τα ρούχα, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων, ακολουθώντας τη συνήθη διαδικασία πλυσίματος.

Τιμή 5,63 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων βανίλια 210gr

Το ενισχυτικό αρώματος της εταιρείας Lenor χρησιμοποιείται ανεξάρτητα από το μαλακτικό, χαρίζοντας άρωμα φρεσκάδας σε κάθε πλύση, προλαμβάνοντας έντονες οσμές που μπορεί να προκληθούν από το πλύσιμο ή την πολυκαιρία. Κατάλληλο για όλα τα υφάσματα, χρώματα και προγράμματα πλύσεων.

Τιμή 5,63 €

Μέλκα πλαστική κόλλα κολλαρίσματος ρούχων βαζάκι 40gr

Κολλάρει, Φρεσκάρει, Λευκαίνει, Ξεκουράζει. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ είναι ιδανική για το κολλάρισμα όλων των ρούχων και υφασμάτων όπως: Πουκάμισα, Κουρτίνες, Σεντόνια, Τραπεζομάντηλα, Δαντέλλες, Μπλούζες, Πλισσέδες, Παντελόνια, Καπέλλα, Καπέλλα ψάθινα και για όποιο άλλο ρούχο ή αξεσουάρ σας θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή του. Η κόλλα ΜΕΛΚΑ προφυλάσσει τα ρούχα από τη φθορά που προκαλούν η σκόνη και ο ήλιος. Κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο και δίνει άψογη όψη στα ρούχα σας.

Τιμή 0,74 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ariel 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Ariel 210gr θα μεταμορφώσει την εμπειρία σας στο πλύσιμο των ρούχων. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσθέτει έναν μαγικό άρωμα που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματικά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε φορά που τα φοράτε. Αποκτήστε το Lenor Unstoppables τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας με ένα μοναδικό άρωμα που θα σας συνοδεύει παντού.
Τιμή 5,63 €

Εύρηκα senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 1lt

Το Εύρηκα Senso υγρό καθαριστικό λεκέδων 1lt είναι η ιδανική λύση για την αφαίρεση ακόμα και των πιο ανθεκτικϋν λεκέδων. Με την ισχυρή του φόρμουλα, εξασφαλίζει άμεσα και αποτελεσματικά αποτελέσματα, χωρίς να καταστρέφει τα υφάσματα. Αποκτήστε το τώρα και αποχαιρετήστε τους λεκέδες μια για πάντα!
Τιμή 2,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Θράκη παραδοσιακός γλυκός τραχανάς 500gr

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση της Θρακιώτικης παραδοσιακής γαστρονομίας με τον "Θράκη παραδοσιακό γλυκό τραχανάς 500γρ". Αυτό το γλυκό συνδυάζει τον παραδοσιακό τραχανά με εκλεκτά υλικά, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 1,89 €

Χιών αλάτι ψιλό 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Χιών σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,57 €

Durex προφυλακτικά sensitive 3τεμ

Πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση. Ευκολοφόρετα & με σπερματοδόχο κατάληξη για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένα. Διαφανή προφυλακτικά. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,97 €

Ελ Γκρέκο βάση εστίας φιάλη CV470 450gr

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ειδική βαλβίδα ασφαλείας για εύκολη τοποθέτηση ή αλλαγή ακόμα και όταν δεν είναι άδεια! Η Βάση Εστίας Ελ Γκρέκο® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια καλαίσθητη χρωματική παλέτα, το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο χώρο σας, στο γούστο σας ή στη διάθεσή σας!

Τιμή 6,69 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίκαλης 5x47gr

Τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με την πλούσια γεύση της σίκαλης και την τραγανή υφή τους, αυτά τα crackers θα σας κερδίσουν αμέσως. Ιδανικά για σνακ ή συνοδευτικό σε κάθε γεύμα, τα Papadopoulou cream crackers σίκαλης 5x47gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,54 €