• Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 1
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 2
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 3
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 4
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 5
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 6
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 1
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 2
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 3
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 4
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 5
  • Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml Cavos - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCavos

Cavos σκουμπρί σε πικάντικη σάλτσα τομάτας 155ml

Φιλέτο σκουμπρί της εταιρείας Cavos σε σάλτσα τομάτας πικάντικη.

12522
8850162101099
1,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lutece μανιτάρια κομμένα 800gr

Τα Lutece μανιτάρια κομμένα 800gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Φρέσκα, γευστικά και υγιεινά, αυτά τα μανιτάρια θα δώσουν μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Με την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία τους, τα Lutece μανιτάρια είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις συνταγές σας. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,23 €

Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 2kg

Η απόλαυση της φρεσκάδας της θάλασσας στο πιάτο σας! Η Παλίρροια φάβα με κρεμμύδια και χυμό λεμονιού 2kg είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Αφράτη φάβα, νόστιμα κρεμμύδια και φρέσκος χυμός λεμονιού συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την Παλίρροια φάβα τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας!
Τιμή 9,56 €

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή

Το σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σφουγγάρι που σας επιτρέπει να καθαρίσετε και να απαλύνετε την πλάτη σας με ευκολία. Η κύρια χαρακτηριστική διαφορά του από άλλα σφουγγάρια είναι η παρουσία μιας επέκτασης ή λαβής που σας βοηθά να φτάσετε στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές της πλάτης σας.

Τιμή 2,69 €
Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ Libresse - 1 Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ Libresse - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ

Σερβιέτες Libresse Ultra Goodnight Extra για έναν ξέγνοιαστο ύπνο. Παρέχει προστασία έως και 10 ώρες, ακόμη και αν στριφογυρνάτε στον ύπνο σας. Διαθέτει ευρύτερο μπρος και πίσω μέρος, υπερ απορροφητικό πυρήνα και φτερά.

Κανονική τιμή 1,21 € Τιμή 1,16 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & μέλι 300ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Endless κρεμοσάπουνου αντλία γάλα & μέλι 300ml και δώστε στο δέρμα σας την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του αξίζει. Αφήστε το άρωμα του γάλακτος και του μελιού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία της πολυτέλειας και της φροντίδας που προσφέρει το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & μέλι 300ml.
Τιμή 1,04 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 5x43gr

Το Papadopoulou cream crackers σίτου 5x43gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το μόνο του ή συνοδεύστε το με τυρί, μαρμελάδα ή ακόμα και κρέμα φουντούκι για μια ακόμα πιο νόστιμη εμπειρία. Αγοράστε τώρα τα Papadopoulou cream crackers σίτου και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 2,63 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη λευκό 4lt

Η Spark παχύρρευστη χλωρίνη είναι μια λευκή υγρή ουσία που χρησιμοποιείται για την απολύμανση και την απολύμανση σε διάφορους χώρους. Έχει υψηλή συγκέντρωση χλωρίνης και μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά επιφάνειες και εξοπλισμό. Το μέγεθος της συσκευασίας είναι 4 λίτρα και είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση.
Τιμή 3,55 €