• Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr  - 1
  • Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr  - 2
  • Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr  - 1
  • Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFalani

Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr

Η Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με τη φρεσκάδα του ροδάκινου και τη γλυκιά γεύση της κομπόστας, θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις και αρώματα που θα σας κάνουν να το λατρέψετε. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε γιαούρτι ή παγωτό για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα το Falani κομπόστα ροδάκινο 385gr και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
20977
2116375300015
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food κομπόστα κοκτέιλ φρούτων 850gr

Η Arion food κομπόστα κοκτέιλ φρούτων 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τις καλύτερες γεύσεις φρούτων, αυτή η κομπόστα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακ και θα σας κάνει να επιλέξετε την υγιεινή επιλογή. Αφήστε τη γεύση των φρούτων να σας ταξιδέψει και να σας δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα.
Τιμή 3,06 €

Falani κομπόστα κοκτέιλ φρούτων 850gr

Η κομπόστα κοκτέιλ φρούτων Falani 850gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια γευστική και θρεπτική απόλαυση. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τα πιο φρέσκα φρούτα, αυτή η κομπόστα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε την κρύα ως σνακ, σε σαλάτες ή ως γλυκό επιδόρπιο. Αφεθείτε στην απόλαυση και αποκτήστε την σήμερα!
Τιμή 3,00 €

Falani κομπόστα ροδάκινο 1,455kg

Η Falani κομπόστα ροδάκινο 1,455kg είναι το τέλειο προϊόν για να απολαύσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ροδάκινου όλο τον χρόνο. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Falani, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στο να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία Falani κομπόστα ροδάκινο 1,455kg τώρα και απολαύστε τη γεύση της φρεσκάδας σε κάθε δείγμα.
Τιμή 6,87 €

Delmonte κομπόστα ανανάς σε φέτες σε φυσικό χυμό 510gr

Η Delmonte κομπόστα ανανάς σε φέτες σε φυσικό χυμό 510gr είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την πλούσια γεύση του ανανά σε συνδυασμό με το φυσικό χυμό του, προσφέροντας μια απόλαυση που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε σε κάθε δείγμα. Με τη Delmonte κομπόστα ανανάς σε φέτες σε φυσικό χυμό 510gr, απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 5,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AA LR06 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους και έχουν ικανοποιητική διάρκεια.

Τιμή 1,42 €

Jannis παστέλι με αμύγδαλο 40gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 1,07 €

Onassis κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr

Οι Onassis κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με την πλούσια σάλτσα τους και την απίστευτη γεύση των κεφτεδακίων, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και μόνα τους. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε το γευστικό σας ταξίδι!
Τιμή 2,39 €

Roshen konafetto πουράκια με κρέμα φουντουκιού 140gr

Το Roshen Hazelnut Konafetto είναι μια απολαυστική απόλαυση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για γλυκό με τον ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων και υφών. Αυτό το απολαυστικό ζαχαροπλαστείο, που σας φέρνει το διάσημο ζαχαροπλαστείο Roshen, διαθέτει έναν αρμονικό συνδυασμό από φουντούκια, τραγανές γκοφρέτες και μια λαχταριστή γέμιση σοκολάτας.

Τιμή 1,38 €