• Mentos τσίχλες stroming καρπούζι 12x33gr Mentos - 1
  • Mentos τσίχλες stroming καρπούζι 12x33gr Mentos - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMentos

Mentos τσίχλες stroming καρπούζι 12x33gr

Ανανεωτική γεύση καρπουζιού σε κάθε μασητική εμπειρία. Η Mentos τσίχλες stroming καρπούζι 12x33gr είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τη γεύση σας και να απολαύσετε μια δροσερή αίσθηση κάθε φορά που τη μασάτε. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Mentos τσίχλας stroming καρπούζι!
21462
8003440975701
11,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΒΙΑΠ παστίλιες με μαστίχα Χίου 27gr

Ζητήστε τώρα τις μοναδικές ΒΙΑΠ παστίλιες με μαστίχα Χίου 27gr από την εταιρία Βιάπ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση! Η μαστίχα Χίου προσφέρει μια μοναδική γεύση και άρωμα που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,00 €

Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr

Το Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr είναι το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,72 €

Trident max splash φράουλα & λάιμ 6x50,6

Αναζωογονητική γεύση φράουλας και λάιμ σε κάθε δάγκωμα! Αποκτήστε το Trident max splash και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η απίστευτη γεύση, αποκτήστε το Trident max splash τώρα!
Τιμή 10,65 €

Fini ζελεδάκια vegan rainbow 80gr

Το Fini ζαχαρωτά vegan rainbow 80gr της εταιρίας Fini είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη γεύση του και τα ζωηρά χρώματά του. Απολαύστε τον χρωματισμό του ουράνιου τόξου σε κάθε δαγκωνιά και απολαύστε τη γλυκιά γεύση των ζαχαρωτών χωρίς να ανησυχείτε για την προέλευση των υλικών του, καθώς είναι 100% vegan. Ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε μπουκιά και αφήστε το Fini vegan rainbow να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και χρώματα.
Τιμή 0,94 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες fanta 37,5gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τις Mentos τσιχλοκαραμέλες Fanta 37,5gr. Ένα αναζωογονητικό μείγμα γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και φρεσκάδα. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις των Mentos τσιχλοκαραμέλων Fanta και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 0,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ

Τα Meditrast γάντια latex χωρίς πούδρα S/M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύσουν από τυχόν κινδύνους και θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε ότι η ασφάλεια και η προστασία είναι προτεραιότητά σας.
Τιμή 3,45 €