• Bic καλσον collant 20den No1-2 γραφιτησ Bic - 1
  • Bic καλσον collant 20den No1-2 γραφιτησ Bic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic καλσόν collant 20den No1-2 γραφίτης

Τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 γραφίτης είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα όλη μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, τα Bic καλσόν collant θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και νιώστε τη διαφορά!
32360
5201313006405
1,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic καλσόν molas 20den medium μαύρο

Το Bic καλσόν molas 20den medium μαύρο είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα καλσόν που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Η άνεση, η ποιότητα και η ευκολία χρήσης που προσφέρει είναι ανεπανάληπτες. Με το Bic καλσόν molas 20den medium μαύρο, θα νιώσετε σίγουρα ότι κάνετε τη σωστή επιλογή. Μην το σκέφτεστε δύο φορές - απλά πρέπει να το δοκιμάσετε για να το πιστέψετε.
Τιμή 2,95 €

Dollina καλσόν lycra velato 20den No2 μαύρο

Το Dollina καλσόν lycra velato 20den No2 μαύρο της εταιρίας Di Dollina είναι το τέλειο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και σικ. Με τη μοναδική του υφή και την άνετη εφαρμογή, θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που το φοράτε. Αναδείξτε το στυλ σας και δώστε μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε εμφάνισή σας με αυτό το εκπληκτικό καλσόν. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να ξεχωρίσετε!
Τιμή 2,62 €

Bic καλτσάκι mibas 20den one size γραφίτησ

Τα καλτσάκια Bic mibas 20den one size σε γραφίτη χρώμα θα σας χαρίσουν άνεση και στυλ όλη μέρα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ.
Τιμή 1,56 €

Dollina καλσόν mf opaque 3d 100den No2 skin

Τα Dollina καλσόν mf opaque 3d 100den No2 skin της εταιρίας Di Dollina είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο στιλ σας το απαραίτητο άγγιγμα πολυτέλειας και θηλυκότητας.
Τιμή 7,68 €

Bic καλσόν molas 20den extra large μαύρο

Τα Bic καλσόν molas 20den χlarge μαύρα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και στυλ. Με τη μοναδική ποιότητα και αντοχή της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κρατήσουν άνετη όλη μέρα. Η μαύρη απόχρωση είναι κλασική και ευέλικτη, κατάλληλη για κάθε εμφάνιση. Αποκτήστε τα Bic καλσόν molas 20den χlarge μαύρα τώρα και ξεχωρίστε!

Τιμή 2,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus extra long 10τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,92 €

Εύρηκα antikalk σκόνη 54gr

Η σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική αφαίρεση των αλάτων από τα ηλεκτρικά σκεύη σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία και λειτουργία χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τη σκόνη Εύρηκα antikalk 54gr τώρα και απολαύστε καθαρά και αποτελεσματικά αποτελέσματα!
Τιμή 0,84 €

Always classic normal σερβιέτες 10τεμ

Σερβιέτες με φτερά Classic Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

με Φτερά

Ποσότητα: 10τμχ

Τιμή 1,60 €

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με argan oil 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του από λάδι Argan αναζωογονεί και προστατεύει τα μαλλιά από τον καπνό και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες αφήνοντας τα μαλακά και φωτεινά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 3,32 €