• Μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα για ενήλικες οβάλ  - 1
  • Μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα για ενήλικες οβάλ  - 2
  • Μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα για ενήλικες οβάλ  - 1
  • Μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα για ενήλικες οβάλ  - 2

Μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα για ενήλικες οβάλ

Αυτή η μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα είναι ιδανική για ενήλικες οβάλ που αναζητούν άνεση και προστασία κάτω από το νερό. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, η μάσκα αυτή θα σας προσφέρει μια απροβλημάτιστη εμπειρία κολύμβησης. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τον κόσμο του υποβρύχιου κόσμου με άνεση και στυλ!
29049
5203266119379
8,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns σχάρα φουσκωτή bbq 64x40x30cm

Η σχάρα φουσκωτή BBQ της Tns είναι ο τέλειος σύντροφος για τις εξορμήσεις σας στη φύση. Με διαστάσεις 64x40x30cm, είναι εύκολη στη μεταφορά και γρήγορη στο στήσιμο. Απολαύστε το ψήσιμο σας με την παρέα σας χωρίς να σας λείψει τίποτα. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε τις βραδιές σας γεμάτες γεύση και διασκέδαση!
Τιμή 7,12 €

Tns σχάρα φουσκωτή bbq 68x68x40cm

Η σχάρα φουσκωτή BBQ της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Με διαστάσεις 68x68x40cm, είναι ιδανική για να απολαύσετε το μπάρμπεκιου με την παρέα σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Εύκολη στη μεταφορά και στη χρήση, αυτή η σχάρα θα σας κάνει τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ατελείωτες στιγμές γεύσης και διασκέδασης!
Τιμή 9,04 €

Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια γεωμετρικά σχέδια 90x170cm

Η πετσέτα θαλάσσης Tns με κρόσια γεωμετρικά σχέδια 90x170cm είναι ο απαραίτητος σύντροφος για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Με την ποιότητα και την αντοχή της εταιρίας Tns, απολαμβάνετε την παραλία με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τώρα την πετσέτα θαλάσσης Tns και ξεχωρίστε!
Τιμή 12,29 €

Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια άγκυρα 90x170cm

Η Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια άγκυρα 90x170cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίασή της, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην παραλία. Αφεθείτε στην απαλότητα και την άνεση που προσφέρει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα την Tns πετσέτα θαλάσσης και αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Τιμή 12,29 €

Μασκα θαλασσης με αναπνευστηρα διαφορα χρωματα 03,ms-1570

Η μάσκα θαλάσσης με αναπνευστήρα διαφόρων χρωμάτων 03, ms-1570 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη της θάλασσας. Με το μοναδικό της design και την άνετη εφαρμογή, θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την βυθιστική εμπειρία του κολύμπιου με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τώρα την δική σας μάσκα θαλάσσης και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης στο νερό!
Τιμή 6,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Cover σας παρουσιάζει τον αποχνουδωτή ρολό με ανταλλακτικό της εταιρίας Cover. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να αποχνουδώσετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε τον δικό σας αποχνουδωτή ρολό Cover σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,93 €

Ομοσπονδία αρακάς 400gr

Αρακάς της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε!

Τιμή 1,37 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Sanitas σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την ευκολία και την αξιοπιστία τους!
Τιμή 5,40 €

Arion food μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος 6x23gr

Οι μπάρες δημητριακών με σοκολάτα γάλακτος της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Με 6 μπάρες των 23gr, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του και την πλούσια θρεπτική του αξία. Αφεθείτε σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα τις μπάρες δημητριακών της Arion food και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση!
Τιμή 1,97 €

Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ

Ανακαλύψτε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού και φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθαριότητα του σπιτιού σας εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το Ajax σφουγγαράκι σαπουνούχο 7τεμ τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,84 €