• Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 1
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 2
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 3
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 4
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 5
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 6
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 1
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 2
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 3
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 4
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 5
  • Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml Nivea - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml

Η Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, κρατώντας το ενυδατωμένο και λαμπερό όλη μέρα. Η ελαφριά υφή της απορροφάται γρήγορα, ενώ η σύνθεσή της εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά προσφέρει εντατική ενυδάτωση και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποκτήστε απαλό, αναζωογονημένο και υγιές δέρμα με τη Nivea κρέμα ημέρας hydra skin effect 50ml.

13148
4005900826749
8,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η νέα ενυδατική κρέμα ημέρας σε μορφή τζελ, είναι εμπλουτισμένη με το Αγνό Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας ώστε να παράγουν το δικό τους. Το πολύτιμο αυτό συστατικό περνά μια διαδικασία με πολλά βήματα καθαρισμού που το καθιστούν αγνό.

Με την ελαφριά κρέμα-τζελ παρέχεται ενυδάτωση για έχως και 72 ώρες, ενώ η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθειά εκ των έσω.
Ανακαλύψτε την ελαφριά σύνθεση-gel που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα σας, χωρίς λιπαρά υπολείμματα. Το αναζωογονητικό της άρωμα σαγηνεύει τις αισθήσεις σας.

ΧΡΗΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας αφού ξυπνήσετε με ένα εξειδικευμένο προϊόν.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Κάντε απαλό μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Cetearyl Isononanoate, Isopropyl Palmitate, Squalane, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Parfum, CI 4.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cera di cupra κρέμα κολλαγόνου & βιταμίνης για μέρα & νύχτα 50ml

Η Cera di Cupra κρέμα κολλαγόνου & βιταμίνης για μέρα & νύχτα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Η συνδυασμένη δράση του κολλαγόνου και της βιταμίνης προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα, ενώ βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και την αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, λεία και λαμπερή, ενώ η ελαφριά υφή της εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια τη
Τιμή 6,54 €

Nivea κρέμα νύκτας hydra skin effect 50ml

Η Nivea κρέμα νύκτας hydra skin effect 50ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την τελειότητα στην περιποίηση του προσώπου σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση βαθιά στην επιδερμίδα σας και αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό. Αφήστε τη Nivea να φροντίσει την επιδερμίδα σας κάθε νύχτα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε πρωί.
Τιμή 8,62 €

Got2b gel φρυδιών glued 4 διάφανη 16ml

Η Got2b glued 4 μάσκαρα gel φρυδιών διάφανη 16ml είναι η ιδανική λύση για τέλεια διαμορφωμένα φρύδια που διαρκούν όλη μέρα. Η μοναδική της φόρμουλα εξασφαλίζει αδιάβροχη και μακράς διάρκειας κράτημα, ενώ παράλληλα δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν ξεθωριάζει. Αποκτήστε την Got2b glued 4 μάσκαρα gel φρυδιών τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με άνεση και ευκολία!
Τιμή 5,04 €

Mis beauty code βερνίκι νυχιών νο519 12ml

Το Mis beauty code βερνίκι νυχιών νο519 12ml είναι ένα προϊόν που θα αναδείξει την ομορφιά των νυχιών σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, τα νύχια σας θα μεταμορφωθούν και θα εντυπωσιάσουν σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το Mis beauty code νο519 12ml τώρα και δώστε ένα άγγιγμα λάμψης και ομορφιάς στο στιλ σας.
Τιμή 1,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Iris μαγνήτης για καρφίτσες

Ο μαγνήτης Iris είναι ένας μαγνήτης που χρησιμοποιείται για τη συγκράτηση καρφιτσϋν σε έναν συγκεκριμένο χώρο. Με τη βοήθεια του μαγνήτη Iris, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε καρφίτσες σε οποιοδήποτε σημείο είναι απαραίτητο.

Ο μαγνήτης Iris είναι πολύ χρήσιμος σε διάφορους τομείς, όπως στον χώρο της ραπτικής, της κατασκευής και της διακόσμησης. Με τη χρήση του μαγνήτη Iris, μπορείτε να διατηρήσετε τις καρφίτσες οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες κατά τη διάρκεια της εργασίας σας.

Επιπλέον, ο μαγνήτης Iris είναι κομψός και λειτουργικός, καθιστώντας τον ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ασχολείται με δραστηριότητες που απαιτούν τη χρήση καρφιτσών.
Τιμή 1,30 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 75ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,50 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για δύσκολους λεκέδες με λεβάντα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,76 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα καρύδας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 110x130cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 110x130cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μέγεθος 110x130cm, προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικές για οικιακή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 2,05 €