• Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 1
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 2
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 3
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 4
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 5
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 6
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 1
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 2
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 3
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 4
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 5
  • Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ finish - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 110τεμ

Οι Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ είναι η ιδανική λύση για άψογο καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αφαιρούν αποτελεσματικά και γρήγορα κάθε υπολείμματα φαγητού και λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τις Finish ταμπλέτες κλασικές 110τεμ τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμού που προσφέρουν.
29526
4002448086079
13,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Χρησιμοποιήστε μόνο με στεγνά χέρια.
2. Μη ξετυλίγετε την ταμπλέτα. Διαλύεται εντελώς στην πλύση.
3. Τοποθετήστε μια ταμπλέτα ανά πλύση σε ΣΤΕΓΝΗ ειδική θήκη.
Μην τοποθετείτε την ταμπλέτα στη θήκη μαχαιροπήρουνων.
4. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε οικολογικό ή αυτόματα προγράμματα πλύσης. Εάν η ταμπλέτα δεν εφαρμόζει, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων ή το εγχειρίδιο με τις οδηγίες. Για καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομα προγράμματα πλύσης, τοποθετήστε τη Finish Power ταμπλέτα στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων δίπλα από το φίλτρο. Με βιοδιασπώμενη, 100% υδατοδιαλυτή μεμβράνη.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος:
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.
Περιέχει πρωτεάση. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Μακριά από παιδιά.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε. Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127100

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark ultramax W33 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark ultramax w33 είναι ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε συσκευασία 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και λάμψη στα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και χωρίς υπολείμματα. Είναι κατάλληλο για όλες τις τύπους πλυντηρίων πιάτων και είναι εύκολο στη χρήση. Αναζητήστε το Spark ultramax w33 για ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων.

Τιμή 8,80 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one platinum λεμόνι 14τεμ

Οι κάψουλες Fairy Platinum all in one με λεμόνι είναι ιδανικές για τον καθαρισμό και τη φροντίδα των πιάτων σας. Με τη δύναμη του λεμονιού, αυτές οι κάψουλες προσφέρουν υψηλή απόδοση στον καθαρισμό των πιάτων, αφήνοντάς τα λαμπερά και αψεγάδιαστα. Κάθε συσκευασία περιέχει 14 κάψουλες και είναι κατάλληλες για κάθε τύπο πλυντηρίου πιάτων. Απλά τοποθετήστε μία κάψουλα στον απορροφητήρα του πλυντηρίου και αφήστε τη μαγική δύναμη του Fairy Platinum να κάνε?
Τιμή 5,14 €

Endless υγρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €

Flos candor υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 500ml

Το Flos candor είναι το ιδανικό υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με την ειδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει λαμπερά αποτελέσματα και απομακρύνει αποτελεσματικά τους υπολείμματα τροφών. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα πιάτα σας είναι πεντακάθαρα. Αποκτήστε το Flos candor τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 3,92 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων για σκληρά νερά 4lt

Η Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων για σκληρά νερά 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη λίπανση από τα πιάτα σας, δίνοντάς τους λάμψη και φρεσκάδα. Η ισχυρή του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τα σκληρά νερά, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Αγοράστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπ?
Τιμή 11,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ

Ζωηρά Renkli μωρομάντηλα με ζωάκια στον κήπο! Απαλά, πρακτικά και με υπέροχα σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας την πιο απαλή φροντίδα που αξίζει. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των Renkli μωρομαντηλων με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ - το απόλυτο must-have για κάθε μωρό!
Τιμή 0,76 €

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 2kg

Το απαλό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου 2kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση γεμάτη θρεπτικές ιδιότητες. Με την πλούσια κρεμώδη υφή του και την αυθεντική γεύση των φιστικιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα. Απολαύστε το σκέτο, προσθέστε το σε smoothies ή χρησιμοποιήστε το στη μαγειρική για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 14,95 €

Ματίνα κελυφωτό φυστίκι 180gr

Το "Ματίνα κελυφωτό 180gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία κελυφωμένου ή αφαιρεμένου φρούτου βάρους 180 γραμμαρίων. Τα κελυφωμένα φρούτα είναι φρούτα που έχουν αφαιρεθεί το εξωτερικό τους φλοιού, ενώ διατηρούν το εσωτερικό τους κρέας. Αυτό μπορεί να γίνει για να δημιουργηθεί ένα πιο εύκολα καταναλώσιμο φρούτο.

Τιμή 5,82 €

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο αρωματικό, χαρακτηρίζεται από γήινες, μπαχαρένιες νότες και φιλική προς το φαγητό οξύτητα. Ταιρίαζει με πιάτα που έχουν ως βάση τη ντομάτα, σάλτσες με βάση το ξύδι (καπνιστό μπάρμπεκιου) ή πλούσια όσπρια όπως μαύρες φακές beluga. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 1,61 €

Nuvoletta μαλακτικό fiori di loto 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €