• Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 1
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 2
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 3
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 4
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 5
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 6
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 1
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 2
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 3
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 4
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 5
  • Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml Aroxol - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol για μυρμήγκια spray 250ml

Το Aroxol για μυρμήγκια περιέχει εντομοκτόνο μείγμα πυρεθρινοειδών για την καταπολέμιση των μυρμηγκιών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Εφαρμόζεται σε κατοικημένους χώρους με καλή διαβροχή των επιφανειών, χωρίς να τρέχουν σταγόνες. Καταπολεμά άμεσα και αποτελεσματικά τα ενοχλητικά μυρμήγκια.

7958
5201137062366
3,03 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σύνθεση
Εγγυημένη σύνθεση: Imiprothrin 0,10% Cyphenothrin 0,10% Βοηθητικές ουσίες 99,69%
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό μακριά από εστίες θερμότητας και φλόγες.
Οδηγίες Χρήσης
Το σκεύασμα είναι αερόλυμα υπό πίεση και εφαρμόζεται με υπολειμματικό ψεκασμό των επιφανειών απ' όπου διέρχονται τα μυρμήγκια.
1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
2. Σημαδέψτε με την βαλβίδα προς την επιθυμητή κατεύθυνση και ψεκάστε από απόσταση περίπου 30εκ., μέχρι οι επιφάνειες να διαβραχούν καλό χωρίς να τρέχουν σταγόνες.
3. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα. Μετά τον ψεκασμό απομακρυνθείτε μέχρι να στεγνώσουν οι επιφάνειες και αεριστεί ο χώρος.
4. Επαναλάβατε τον ψεκασμό μόνο όταν αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά μυρμήγκια.

Σημεία ψεκασμού: κατά μήκος των σοβατεπιών και των περβαζιών, γύρω από πόρτες και παράθυρα, στο κενό ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και πατώματος, κάτω από ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες.
Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί από 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας που εφαρμόζεται.
Οδηγίες Προφύλαξης
Ιδιαίτερα εύφλεκτο αερόλυμα. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Περιέκτης υπό πίεση. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/122°F. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Κατά το ψεκασμό απομακρύνετε άλλα άτομα, κατοικίδια ζώα, ωδικά πτηνά και σκεπάστε τα ενυδρεία. Ψεκάζετε με προσοχή, αποφεύγοντας την επαφή του με το δέρμα, τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
Κάτοχος έγκρισης - Παρασκευαστής: ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Τ.Θ. 1094, 381 10 Βόλος, Ελλάδα - Τηλ.: 24210 95353, Email: eureka@eureka.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vapona fik συσκευή εντομοαπωθητική με δώρο 10 ταμπλέτες

Η Vapona fik συσκευή εντομοαπωθητική είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα. Με τις 10 δωρεάν ταμπλέτες που περιλαμβάνονται, θα απολαύσετε μια αποτελεσματική προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά έντομα με την Vapona fik συσκευή εντομοαπωθητική και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλήσεις.
Τιμή 3,58 €

Teza cik παγίδες για μυρμήγκια 2τεμ

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Τιμή 4,69 €

Aroxol food moth paper 3τεμ

Το Aroxol Moth Paper ανιχνεύει το σκόρο που προσβάλλει αποθηκευμένα τρόφιμα όπως μακαρόνια, μπισκότα, αλεύρι, δημητριακά, ξηρούς καρπούς, όσπρια, καρυκεύματα, κακάο, ξηρή τροφή κατοικίδιων ζώων. Δρα με φυσικό τρόπο, για περίοδο μέχρι 8 εβδομάδες και δεν περιέχει εντομοκτόνο δραστική ουσία.

 Η δράση του βασίζεται στη φερομόνη, μία ουσία που προσελκύει τους αρσενικούς σκόρους. Οι σκόροι κολλάνε στη χάρτινη λωρίδα με αποτέλεσμα να ανιχνεύεται η παρουσία τους σε πολύ αρχικό στάδιο, για να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Τιμή 4,04 €

Teza εντομοαπωθητικές σπείρες 10τεμ

Σπείρες καιγόμενες με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εξωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Οι σπείρες κατά των κουνουπιών είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους αναψυχής, όπως κήπους, μπαλκόνια, αυλές, κάμπινγκ, κ.λ.π.

Κάθε σπείρα είναι αποτελεσματική για χώρο 10 τετ. μέτρων και η δράση της διαρκεί 4-6 ώρες.

Τιμή 2,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Coca cola original 6x330ml

Η αυθεντική γεύση Coca-Cola με υπέροχη δροσιστική γεύση, που εδώ και 130 χρόνια, έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,97 €
  • Πακέτο

Μπαρμπα Γιάννης καυτερές πιπεριές 320gr

Πιπεριές της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,56 €
Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg Roshen - 1 Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 1kg

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος και περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Κανονική τιμή 5,95 € Τιμή 3,80 €
  • -2,15 €
  • -2,15 €