• MOUFFLON ΥΓΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 30ml 1+1 ΔΩΡΟ  - 1
  • MOUFFLON ΥΓΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 30ml 1+1 ΔΩΡΟ  - 1

MOUFFLON ΥΓΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 30ml 1+1 ΔΩΡΟ

Το MOUFFLON ΥΓΡΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 30ml 1 1 ΔΩΡΟ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με μοναδική σύνθεση που εξασφαλίζει έντονη γεύση και απαλή αίσθηση, αυτό το υγρό ανταλλακτικό θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
38122
5212031200440
3,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol spiral σπείρες-φιδάκια 10τεμ

Το AROXOL SPIRAL με άρωμα citronella, είναι δραστικό απέναντι σε κουνούπια και φλεβοτόμους (σκνίπες). Τα ενέργα συστατικά που εκλύονται κατά την καύση, καταπολεμούν τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναπλησιάσουν, ενώ όσα τυχόν παραμένουν μέσα στο χώρο ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Μία (1) σπείρα διαρκεί περίπου 4-6 ώρες και είναι αρκετή για ένα χώρο 40m³.

Για μεγαλύτερους χώρους, χρησιμοποιήστε περισσότερες σπείρες στην ίδια αναλογία.

Τιμή 2,00 €

Aroxol κατσαριδοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το AROXOL ΚΑΤΣΑΡIΔΟΚΤΟNO 300ml - (PURE & STRONG) είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Η ισχυρή του σύνθεση διασφαλίζει την άμεση εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων, χωρίς να αφήνει κακοσμία ή υπολείμματα. Αποκτήστε το AROXOL ΚΑΤΣΑΡIΔΟΚΤΟNO τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς κατσαρίδες.
Τιμή 4,59 €

Spira green οικολογικό υγρό refill 22,5ml

Υγρό ανταλλακτικό διάρκειας 45 ημερών. Περιέχει 4 φυσικά αιθέρια έλαια (σιτρονέλα, ευκάλυπτο, λεβάντα και λεμόνι). Είναι κατάλληλο για ηλεκτρική συσκευή.

Τιμή 2,80 €

Spira εντομοαπωθητικό για κατσαρίδες και μυρμήγκια 300ml

Το Spira εντομοαπωθητικό είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες και μυρμήγκια στο σπίτι σας. Με την προηγμένη του φόρμουλα, εξουδετερώνει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα και τους αποτρέπει από το να επιστρέψουν. Αποκτήστε το Spira εντομοαπωθητικό τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και άνετο χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 3,07 €

Raid εντομοκτόνο υγρό ανταλλακτικό για 60 νύχτες 2x36ml

Το Raid εντομοκτόνο είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με ανταλλακτικό για 60 νύχτες και 2x36ml χωρητικότητα, η σύνθεσή του είναι αποτελεσματική και αξιόπιστη. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά έντομα με το Raid εντομοκτόνο και απολαύστε έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας του σπιτιού σας.
Τιμή 7,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Gliss σαμπουάν θρέψης oil nutritive για πολύ ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά 400ml

Το Gliss σαμπουάν θρέψης oil nutritive είναι ιδανικό για πολύ ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια που ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά, βοηθώντας στην ανανέωση της φυσικής τους λάμψης και υγείας. Η συσκευασία του περιέχει 400ml προϊόντος και προσφέρει εντατική φροντίδα για τα μαλλιά σας.

Τιμή 3,10 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €