• iLux nicotine pouches με 6 γεύσεις 30τεμ  - 1
  • iLux nicotine pouches με 6 γεύσεις 30τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

iLux nicotine pouches με 6 γεύσεις 30τεμ

Οι iLux nicotine pouches προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης με τις 6 διαφορετικές γεύσεις τους. Κάθε τεμάχιο περιέχει την ιδανική δόση νικοτίνης για να σας χαρίσει μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρουν οι iLux nicotine pouches και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει.
38541
3800236368656
188,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alster χαρτάκια για στριφτό τσιγάρο slim 50τεμ

Το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ είναι το τέλειο αξεσουάρ για όσους απολαμβάνουν το κάπνισμα. Με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική αντοχή, αυτό το τσιγαρόχαρτο θα σας προσφέρει μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία κάπνισης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία κάπνισης με το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ!
Τιμή 0,15 €

Target evans πιπακια regular

Τα Target Evans πιπάκια regular είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα και απόλυτη απόλαυση στο κάπνισμα. Με τη μοναδική τους γεύση και την αξιοπιστία της εταιρίας Target Evans, θα ανακαλύψετε ένα νέο επίπεδο απόλαυσης. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 0,42 €

Του παππου φιλτρακια 6mm 40x100 ανθρακα 47613

Τα φιλτράκια 6mm 40x100 ανθρακα 47613 της εταιρίας Του παππού είναι το απόλυτο απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ακρίβεια και την ποιότητα που προσφέρουν, εξασφαλίζουν την τέλεια απόλαυση κάθε φλιτζανιού καφέ. Αφήστε τα φιλτράκια 6mm 40x100 ανθρακα 47613 να σας οδηγήσουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις, που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά τον καφέ σας.
Τιμή 46,57 €

Drum χαρτάκια 50x50τεμ

Τα Drum χαρτάκια 50x50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε καπνιστή. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή τους, θα απολαύσετε κάθε τσιγάρο σαν να είναι η πρώτη φορά. Αγοράστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία καπνίσματος με τα Drum χαρτάκια 50x50τεμ της εταιρίας Drum.
Τιμή 15,01 €

Του παππου φιλτρακια 6,5mm μεμβρανη 47617

Η μεμβράνη 47617 της εταιρίας Του παππού προσφέρει απόλυτη προστασία για τα φιλτράκια 6,5mm. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της εταιρίας Του παππού, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα φιλτράκια σας θα παραμένουν ασφαλή και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ μεμβράνης 47617 και απολαύστε μια άνετη και ασφαλή εμπειρία χρήσης!
Τιμή 38,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles chips paprika 165gr

Απολαύστε την απίθανη γεύση των Pringles chips παπρίκας 165gr από την εταιρία Pringles και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και την τραγανή υφή, αυτά τα chips θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης τους.
Τιμή 2,42 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G STRAWBERRY

ZERO CANDIES και περιέχουν φρουτώδη γεύση καραμέλας χωρίς ζάχαρη. Μια απόλαυση γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τις καραμέλες ZERO CANDIES STRAWBERRY και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια νόστιμη γεύση χωρίς τύψεις!
Τιμή 1,02 €

Soft μαλακτικό ρούχων magic flower 40μεζ 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 50 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Όγκος: 3000ml

Άρωμα: Magic Flower

Τιμή 3,21 €

Wet Hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 72τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,83 €

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €