• The littlies γεωμετρικό σετ flexi 30cm σε 2 χρώματα 4τεμ The Littles - 1
  • The littlies γεωμετρικό σετ flexi 30cm σε 2 χρώματα 4τεμ The Littles - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςThe Littles

The littlies γεωμετρικό σετ flexi 30cm σε 2 χρώματα 4τεμ

Ολοκληρωμένο Γεωμετρικό Σετ Flexi The littlies σε 2 Σχέδια 4 Τμχ. από ανθεκτικό πλαστικό χάρακα 30 εκ, μοιρογνωμόνιο και 2 τρίγωνα (ισοσκελές - ορθογώνιο) ιδανικό για χρήση στο σχολείο, στη γεωμετρία και στο σχέδιο. Τα μαλακά και εύκαμπτα υλικά υψηλής ποιότητας χαρίζουν ακόμη περισσότερη ασφάλεια στη χρήση και εύκολη μεταφορά χωρίς να σπάνε!

• Brand: The littlies

• Κατασκευαστής: Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ

• Υλικό κατασκευής: Πλαστικό

• Σε 2 σχέδια για αγόρια και κορίτσια

Η σειρά The littlies προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας Σχολικά Είδη, ιδανικά για μαθητές που χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο Σετ Γεωμετρικών οργάνων για να καλύψουν τις ανάγκες στο σχολείο!

8634
5205698227288
2,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Premium highlighter μαρκαδόρος υπογράμμισης μωβ 12τεμ

Ο Premium highlighter μαρκαδόρος υπογράμμισης μωβ 12τεμ της εταιρίας Premium Highlighter θα αναδείξει με ένα μοναδικό τρόπο τα κείμενά σας, προσδίδοντας ένα ξεχωριστό στυλ και λάμψη. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, αυτός ο μαρκαδόρος θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στον καθημερινό σας χειρισμό. Μην αφήσετε κανένα σημαντικό σημείο να περάσει απαρατήρητο - επιλέξτε τον Premium highlighter μαρκαδόρο υπογράμμισης μωβ 12τεμ για εντυπωσιακά αποτελέσμα
Τιμή 5,00 €
The lttlies κηρομπογιές 12τεμ  - 1 The lttlies κηρομπογιές 12τεμ  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

The lttlies κηρομπογιές 12τεμ

Οι κηρομπογιές The Littlies 12τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Με μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που θα σας μεταφέρουν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, αυτές οι κηρομπογιές θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν παράδεισο ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποκτήστε τις σήμερα και αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων!
Κανονική τιμή 0,67 € Τιμή 0,61 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 με σύρμα

Το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση. Με το σύρμα της εταιρίας Maestri, είναι σίγουρο ότι θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία σας. Μην σας διαφεύγει αυτή η ευκαιρία για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει την καθημερινή εργασία σας. Αποκτήστε το Maestri συρραπτικό μίνι Νο10 τώρα και αναβαθμίστε το εργαλειακό σας σετ!
Τιμή 2,68 €
The Littles πινέλα ζωγραφικής πλακέ 5τεμ  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

The Littles πινέλα ζωγραφικής πλακέ 5τεμ

Τα πινέλα ζωγραφικής The Littles πλακέ 5τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος κάθε καλλιτέχνη. Με την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια στην εφαρμογή, αυτά τα πινέλα θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά έργα τέχνης. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απογειώστε τις δημιουργικές σας ικανότητες με αυτά τα εκπληκτικά πινέλα!
Κανονική τιμή 1,42 € Τιμή 1,27 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Λουμίδης ελληνικός καφές 194gr

Ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® με το μοναδικό άρωμα και τη ξεχωριστή γεύση χρησιμοποιεί για την παραγωγή του, ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 3,94 €

Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας 20x1,6gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη δροσιστική γεύση της μέντας με το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο. Κάντε την καθημερινή σας ποτήρι τσαγιού μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα το Lipton τσάι πυραμίδα πράσινο με έγχυμα μέντας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας!
Τιμή 3,11 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

Συμεωνίδης φυστίκια αλμυρά 500gr

Τα αράπικα φιστίκια είναι εξαιρετική πηγή της νιασίνης και του φυλλικού οξέος, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύοντας ταυτόχρονα από την αναιμία και τη θρομβοπενία. Παράλληλα περιέχουν σε υψηλότατο βαθμό φυτικές στερόλες, ουσίες που συμβάλλουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης

Μια χούφτα αράπικα φιστικιά αποδίδουν 160 θερμίδες. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως η συνετή και λογική κατανάλωση τους βελτιώνει τα επίπεδα ολικής και HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες ενώ προσδίδει και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.

Τιμή 2,52 €