• Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 1
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 2
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 3
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 4
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 5
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 6
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 1
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 2
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 3
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 4
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 5
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml Farcom - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No7.1 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

10123
5202663173083
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Extra tips για την εφαρμογή της βαφής:

Tip 1: Εφάρμοσε τη βαφή σε μαλλιά άλουστα για τουλάχιστον 2 μέρες ώστε να αποφύγεις τυχόν κοκκινίλες και ευαισθησίες, καθώς τα έλαια του τριχωτού λειτουργούν προστατευτικά.

Tip 2: Ξεκίνα να βάψεις μια τούφα στο εσωτερικό και κάτω μέρος του κεφαλιού για να ελέγξεις αν υπάρχει κάποια τυχόν αλλεργική αντίδραση πριν από την εφαρμογή του προϊόντος.

Είδος: Μόνιμη Βαφή

Απόχρωση: Ξανθό

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη και έχει διάρκεια το αποτέλεσμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD color βαφή μαλλιών No3 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 9,40 ξανθό πολύ ανοιχτό έντονο μπεζ 50ml

Ζωηρό, λαμπερό και μοναδικό! Ανακαλύψτε το Schwarzkopf palette intensive color creme 9,40 ξανθό πολύ ανοιχτό έντονο μπεζ 50ml και ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η εξαιρετική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει την επιθυμητή απόχρωση που πάντα ονειρευόσασταν. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το Schwarzkopf palette intensive color creme!
Τιμή 2,96 €

Farcom οξυζενέ oxycream No40 500ml

Επαγγελματική οξειδωτική κρέμα για μείξη με κάθε μόνιμη βαφή. Έχει εμπλουτισμένη σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων και ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 1,77 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 12,21 κατάξανθο φυμέ σαντρέ 50ml

Ζήσε τη ζωή σου με έντονο χρώμα και λάμψη! Το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme 12,21 κατάξανθο φυμέ σαντρέ είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρώμα και λάμψη, ενώ προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του χρώματος με το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme!
Τιμή 2,96 €

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών καστανό 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για τις ρίζες των μαλλιών. Καλύπτει άμεσα τα λευκά, στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο.

Ποσότητα επαρκής για έως 40 εφαρμογές.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ανάμεσα στις βαφές.

Τιμή 6,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα choco grain 126gr

Τα Milka μπισκότα choco grain 126gr της εταιρίας Milka είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση του σοκολάτας και των δημητριακών. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,41 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης large

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,78 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα ultra μωβ 2τεμ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 5,63 €