• Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο hope με περγαμόντο & λευκό τσάι 2x600ml
  • Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο hope με περγαμόντο & λευκό τσάι 2x600ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπουτσάνης

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο hope με περγαμόντο & λευκό τσάι 2x600ml

42700
5201109005605
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Palmolive αφρόλουτρο naturals μέλι & γάλα 650ml

Αφρόλουτρο Palmolive Naturals με μέλι & γάλα 650ml - Απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με το αφρόλουτρο Palmolive Naturals με μέλι & γάλα. Η μοναδική φόρμουλα του περιποιείται το δέρμα σας, προσφέροντας ένα αίσθημα ευεξίας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα του μελιού και του γάλατος να σας απογειώσει και αγοράστε το τώρα για μια πραγματική εμπειρία λουτρού!
Τιμή 2,71 €

Badedas αφρόλουτρο noir 250ml

Το BADEDAS ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 250ml NOIR (ΜΑΥΡΟ) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο πολυτέλειας και απόλαυσης. Η μαγευτική μυρωδιά του θα σας καθηλώσει και θα σας χαρίσει μια εμπειρία λουσίματος που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν. Αφήστε το BADEDAS ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 250ml NOIR (ΜΑΥΡΟ) να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια στιγμή χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Απλά απολαύστε την εμπειρία και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρωξίας.
Τιμή 1,31 €

Tesori αφρόλουτρο thalasso therapy 500ml

Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με τις μοναδικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού στο σώμα και το μυαλό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας και φρεσκάδας. Πλούσιο σε εκχυλίσματα από φύκια, μέταλλα και ιχνοστοιχεία περιποιείται και θρέφει αποτελεσματικά την επιδερμίδα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά φλωρίνης 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης παράδοσης με το προϊόν μας, το "Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά Φλώρινης". Αυτό το παραδοσιακό κριθαράκι είναι προσεκτικά παρασκευασμένο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του κριθαρακιού με την πλούσια γεύση της πιπεριάς Φλώρινης.

Τιμή 1,86 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 0,77 €

Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ

Τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και το άνετο τους φόρεμα, σας εξασφαλίζουν προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Μην αφήσετε κανένα εμπόδιο να σας εμποδίσει – αγοράστε τώρα τα Intco γάντια βινυλίου χωρίς πούδρα μπλε medium 100τεμ και απολαύστε την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν!

Τιμή 2,33 €