• Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml Badedas - 1
  • Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml Badedas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBadedas

Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml

Αφρόλουτρο Beach Karma 250ml από την Badedas - Ζήστε την αίσθηση της παραλίας στο σπίτι σας με το Badedas αφρόλουτρο Beach Karma 250ml. Αφεθείτε στο αρωματικό μείγμα των αιθέριων ελαίων και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Αφήστε το άρωμα της παραλίας να σας συνοδεύει και να σας ανεβάζει τη διάθεση, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Badedas αφρόλουτρο Beach Karma 250ml τώρα και απολαύσ
36838
8710847985195
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom mea natura αφρόλουτρο με ρόδι 300ml

Το Farcom mea natura αφρόλουτρο με ρόδι 300ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την καθημερινή σας περιποίηση. Η φρέσκια μυρωδιά του ροδιού θα σας αναζωογονήσει ενώ η μαλακή αφρώδης υφή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μπάνιου που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,74 €

Fa αφρόλουτρο men dark passion 250ml

Το Fa men αφρόλουτρο dark passion 250ml θα σας μαγέψει με τον αισθησιακό του άρωμα και την απαλή του υφή. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη φρεσκάδα που προσφέρει αυτό το αφρόλουτρο. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί ανανεωμένος και προσεγμένος με το Fa men αφρόλουτρο dark passion 250ml.
Τιμή 1,64 €

Lilia black αφρόλουτρο με ορχιδέα 800ml

Το Lilia Black αφρόλουτρο με ορχιδέα 800ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και αναζωογόνησης κάθε φορά που ντουζάρεστε. Η μοναδική σύνθεσή του με ορχιδέα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το Lilia Black αφρόλουτρο τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και αναζωογο?
Τιμή 1,93 €

Nivea αφρόλουτρο energy 500ml

Το Nivea αφρόλουτρο energy 500ml της εταιρίας Nivea είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αισθανθείτε αναζωογονημένοι κάθε μέρα. Η ειδική του φόρμουλα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογονητική αίσθηση, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Nivea αφρόλουτρο energy 500ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι κάθε μέρα.
Τιμή 4,51 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο muschio bianco 250ml

Αφροντούς, με έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι να δένουν αρμονικά, χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και αφήνει απαλό το δέρμα σου.

Τιμή 2,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 37gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 0,76 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 8.1 ξανθό ανοιχτό σαντρέ 50ml

Ζωηρό ξανθό χρώμα για λαμπερά μαλλιά! Αποκτήστε το χρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με την Schwarzkopf palette intensive color creme 8.1. Η μοναδική φόρμουλα της εταιρίας Schwarzkopf υπόσχεται έντονο χρώμα και μεγάλη διάρκεια, για αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και απογειώστε το στυλ σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 2,96 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού