• Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 1
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 2
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 3
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 4
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 5
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 6
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 1
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 2
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 3
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 4
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 5
  • Air wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml Air Wick - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick fresh matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml

Η Air Wick Fresh Matic συσκευή με ανταλλακτικό κανέλα & μήλο 250ml είναι ο απόλυτος τρόπος για να δώσετε ένα φρέσκο, ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Με την εύκολη χρήση και την αποτελεσματική δράση της, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο από φρεσκάδα και φρούτα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της φρεσκάδας και δημιουργήστε ένα άρωμα που θα κάνει τον χώρο σας αξέχαστο.

30206
4002448142614
7,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σύνθεση
Ethyl Alcohol, Butane Isobutane Propane, Aqua, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Sodium Borate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μακριά από παιδιά.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
RECKITT BENKISER ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε., Καβαλιεράτου 7 ΤΚ 145 64 Κηφισιά Αττικής, Τηλ.: 210 8127253.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου beach waves 250ml θα σας ταξιδέψει στις ακτές του καλοκαιριού με το αρωματικό του συνδυασμό. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας στον χώρο σας, που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε μια αμμώδη παραλία. Αφήστε το Scents beach waves να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Τιμή 1,76 €

Tesori αρωματικό με στικ Ayurveda 200ml

Το αρωματικό με στικ Ayurveda της Tesori είναι ένα μοναδικό προϊόν που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε τον νου σας. Με ένα μοναδικό μείγμα αρωματικών ελαίων βασισμένο στην αρχαία αγιουρβεδική φιλοσοφία, αυτό το αρωματικό στικ θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική γαλήνη και την αρμονία. Με δροσερές νότες ευεξίας, αυτό το αρωματικό με στικ είναι ιδανικό για χρήση σε σπίτια, γραφεία και χώρους άσκησης. Απολαύστε την αίσθηση ευεξίας ?
Τιμή 6,43 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας ροζ μανώλια 55gr

KLINEX WC BLOCK Power 5 Ροζ Μανώλια

Τα Klinex WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση! Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή! Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή! Διαρκούν έως και 315 χρήσεις.

Τιμή 1,57 €

Bref μπλοκ WC deluxe premium delicate magnolia 2x50ml

Η Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσει με την ευχάριστη μυρωδιά του. Με τη μοναδική σύνθεσή του, αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας στον χώρο σας που διαρκεί. Αποκτήστε το Bref deluxe premium delicate magnolia 2x50ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 2,41 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 6τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την αντιβακτηριδιακή τους προστασία, εξασφαλίζουν ότι η κουζίνα σας θα παραμείνει καθαρή και υγιής. Είναι απαλά στην επιφάνεια και αποτελεσματικά στην απορρόφηση των υγρών και των λιπών. Με τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματο
Τιμή 1,48 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού με λεμόνι 30τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια 30τεμ με άρωμα λεμονιού είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με μοναδική φόρμουλα που αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε μέρα!
Τιμή 1,88 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 1lt

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 6,32 €

Κυψέλη μέλι 454gr

Η "Κυψέλη μέλι 454γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μελιού της εταιρείας Κυψέλη, με συνολικό βάρος 454 γραμμάρια.

Το μέλι που προέρχεται από την εταιρεία Κυψέλη πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής της εταιρείας. Η συσκευασία 454 γραμμαρίων είναι κοινή συσκευασία για την πώληση μελιού, η οποία μπορεί να είναι βολική για την καθημερινή χρήση.

Τιμή 4,19 €