• Vileda διαφανής μεμβράνη 25m Vileda - 1
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m Vileda - 2
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m Vileda - 3
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m Vileda - 1
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m Vileda - 2
  • Vileda διαφανής μεμβράνη 25m Vileda - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda διαφανής μεμβράνη 25m

Η διαφανής μεμβράνη Vileda 25m είναι η ιδανική λύση για την προστασία των επίπλων σας από τη σκόνη και τη βρωμιά. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτή η μεμβράνη θα σας προσφέρει αξιόπιστη προστασία για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη της!
20996
5201815653039
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

FHP ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Αχαρνών 36, 145 61, Κηφισιά, Δωρεάν Γραμμή Καταναλωτών: 800 500 2580

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m

Το Fresh αλουμινόχαρτο επαγγελματικό 100m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία και τη διατήρηση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν για την επιχείρησή σας. Αγοράστε το τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση και απόδοση!
Τιμή 6,95 €

Veler αλουμινόχαρτο 20m

Το Veler αλουμινόχαρτο 20m είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απίστευτη αντοχή του και την εξαιρετική του ποιότητα, το Veler αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε υγιεινά και νόστιμα φαγητά, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ταψίες και τα σκεύη σας από τις καύσεις. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Veler αλουμινόχαρτο 20m σήμερα! Η κορυφαία επιλογή για κάθε επαγγελματία και οικιακή χρήση!
Τιμή 1,66 €

Vileda αλουμινόχαρτο 25m

Το Vileda αλουμινόχαρτο 25m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε τις ανεπιθύμητες λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Vileda αλουμινόχαρτο 25m σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 5,80 €

Alufix economy διαφανής μεμβράνη 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 0,95 €
Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1 Sanitas αλουμινόχαρτο 10m Sanitas - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Sanitas αλουμινόχαρτο 10m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,76 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια του αγρού 670gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,54 €

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι διαφανές 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Flos, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 4,61 €

Elvive μάσκα μαλλιών oil jojoba 300ml

Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων, εμπλουτισμένη με έλαιο πλούσιο σε Jojoba χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται, για αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη.

Τιμή 6,84 €

Vanish oxi action ροζ 1kg

Η Vanish oxi action ροζ 1kg είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια. Αποκτήστε το Vanish oxi action ροζ 1kg και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 20,12 €